Monday 21 April 2008

Mind-control operasjon? (In Norwegian).

Nå leste jeg mer på Xiandos, om New World Order osv., og da fant jeg noe om 'mind control':

http://xiandos.info/Surveillance,_Psychotronics_and_(Gang-)Stalking_Operations

Og det passa veldig bra, til det som foregår, med noe som jeg har kallt organisert trakassering, på Facebook-gruppen, angående mordet på hun norske dama i London:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/04/e-mail-to-facebook-21408.html

og også på Veggavisen tidligere:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/TV2%20Nettavisen%20%28Veggavisen%29

(Det er de klareste eksemplene, men det er også mer fra internet).

Samt også Lena mot Erik R., som driver å skriver masse sykt om meg på en blogg, under falskt navn.

Og også når jeg går ut på gata, osv., så er det noe greier som foregår.

Jeg overhørte, når jeg gikk på posten for noen uker siden f.eks., at de ble nervøse når jeg kjøpte frimerker, med porto, for å sende brev til USA.

Så det er vel noe Europeisk opplegg det her da.

Noe overvåkningspoliti/New World Order opplegg, eller noe.

Siden en av debattantene på veggavisen, hadde New World Order logo, f.eks:

http://nb.xiandos.info/The_New_World_Order#New_World_Order_aktive_p.C3.A5_Veggavisen.3F

Og på Arvato, i Liverpool, hvor jeg jobbet før, på Microsoft-aktiveringa, så står det et war-memorial, som ser ut som noe Illuminati-greier for meg, med Lucifer og det hele:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/War-memorial%20outside%20of%20the%20Cunard%20Building%20in%20Liverpool.%20Is%20it%20a%20was%20against%20the%20decendants%20of%20the%20Vikings%3F

Og jeg får besøk av phoney-e water-meter inspektører osv., i leiligheten:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Phoney%20water-meter%20inspector

Og jeg har prøvd å få hjelp av Kripos, Justisdepartementet, politidirektoratet, politiet i England, IPCC, Ministry of Justice, CAB, UD, ambassaden i London, konsulatet i Liverpool, SMK, Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Sivilombudsmannen osv.

Og også Amnesty, Røde Kors, Human Rights Watch, FNs høykomisær for flyktninger (Siden jeg ble jaget fra gården til onkelen min i Kvelde i 2005, av folk med våpen og hunder, og dro til England), osv. osv.

Men jeg har ikke klart å få noe hjelp.

Så, siden det er så omfattende, så mistenker jeg, at det er noe New World Order-greier, eller noe sånt, uten at jeg vet nøyaktig.

Og jeg mistenker også, at de damene som jobba på den skandinaviske Microsoft avdelinga på Arvato, kan ha kommet under kontroll av noe Illuminati-greier, e.l. der.

Selv om jeg overhørte i 2003, på Rimi Bjørndal, at jeg var forfulgt av 'mafiaen'.

Og jeg fikk rare telefoner, fra venner og familie.

Og jeg ble spionert på, der jeg bodde, i Mandeville St, i et shared house, før jeg flytta for meg selv i juli 2006.

Og det var noen som jeg oppfattet, som sivil-politi, eller lignende, på Arvato, som sa at jeg ikke skulle prate med folka der.

Jeg prøvde å få hjelp av både det norske og britiske politiet, for å finne ut hva som foregikk med venner og familie i Norge, siden jeg fikk så rare telefoner.

Jeg hadde skyldfølelse ovenfor de da.

Siden jeg hadde klart å blitt forfulgt av 'mafiaen'.

Uten at jeg skjønte hvorfor.

Så jeg ville ikke at noen på Arvato, skulle bli innblandet, for jeg viste ikke om den her 'mafian', var internasjonal, eller ikke.

Så jeg snakka nesten ikke med folka på jobben, om annet enn jobb-ting, etter at hun Janine i Mandeville St., begynte å spionere osv.

Og politiet, hverken i Norge eller Storbritannia, ville gi noe råd eller hjelp som helst.

Så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle takle det mafia/mind-kontroll greiene, for det står f.eks. ikke så mye om hvem den her 'mafiaen' er, på internet osv.

Ja, det er ikke så lett å oppsumere alt som har skjedd, men hvis noen har noen spørsmål, så er det fullt mulig å sende e-post på eribsskog@gmail.com, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).