Tuesday 29 April 2008

Bilderberger Siv og New World Order Norge. (In Norwegian).

Anbefalt av 0Bilderberger Siv. 29.04.08 17:54
(Svar til: Aftenposten)
cons

Ikke registrertNorway
Gro Harlem Brundtland, former Prime Minister of Norway
Kåre Willoch (1966, 1968), former Prime Minister of Norway
Jens Stoltenberg, (2002), current Prime Minister of Norway
Siv Jensen (2006), Chairman Fremskrittspartiet
Johann Olav Koss (2006)

Siv Jensen er med i Bilderberger Group, sammen med Jens Stoltenberg osv., så kanskje hus skulle gå i regjering sammen med han.

Her står det mer om Bilderberger Group, selv om jeg ikke vet hvem som står bak denne websiden:

'New World Order i Norgelogin
pwd



Om
New World Order i Norge er del av en verdensomspennende organisasjon som jobber for en global unitarisk regjering, med sterk sentral styring som kan ta ansvar i en fragmentert verden, der demokratiet ikke har klart å oppnå det globale perspektivet som er nødvendig for et ryddig og ordentlig verdenssamfunn.

Historikk
NWO har røtter i eldre organisasjoner som kan spores tilbake til tidlig middelalder, og har formet verdensopinionen og den globale agendaen i århundrer. NWO er i dag en moderne lobbyorganisasjon.

Virke
NWO jobber gjennom fora som Bilderberg og trilateral-kommisjonen o.a. for å fremme agenda på global basis. NWO Norge jobber for å oppnå regional makt gjennom lokale og rikspolitiske embeter, samt viktige roller i offentlig og privat næringsliv.'.

http://www.nwo.no/...


http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=233166&page=4#item3607038














http://www.nwo.no/

From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: ordo20080301@nwo.no
Date: Tue, 29 Apr 2008 16:57:07 +0100
Subject: New World Order.

Hei,

er New World Order Norge, en reell webside, og organisasjon, eller er det
bare en tulleside som noen har satt opp?

På forhånd takk for svar!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).