Tuesday 21 April 2009

Uakseptabelt for politiet i England, å skjule identitetsnummeret sitt. (In Norwegian)


Jeg har på BBC-nyhetene i bakgrunnen her.

Og nå sa dem nettopp på BBC, han det er bilde av på TV-en der, (jeg hørte ikke helt hvem dem sa dette var, på BBC, men jeg tror det kan være en IPCC-sjef, eller noe? Eller kanskje et medlem av parlamentet?), at det er uakseptabelt, av britisk politi, å skjule identitetsmerkingen deres.

I forbindelse med at dette hadde skjedd, i forbindelse med den G20-demonstrasjonen, som var i London, tidligere denne måneden.

Men da jeg prøvde å anmelde Bertelsmann Arvato, for den trakasseringen og mobbingen osv., som skjedde der, da jeg jobbet der, i 2005 og 2006.

Da hadde ikke heller politiet her på Merseyside, identitetsmerker på seg.

Så det er en av klagene mine, til IPCC, som de i IPCC ikke gjør noe med.

Og det gjør heller ikke Home Office, som administrerer IPCC.

Jeg skal se om jeg finner den klagen jeg sendte, på politiet.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her fant jeg det:



PS 2.

Her er linken, (selve klagen er på de to-tre siste arkene, etter forklaringen):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/03/when-i-prepared-for-meeting-at-law.html

PS 3.

Så når noen briter, klager på dette, så blir det stor hurramegrundt.

Men når jeg, en nordmann, klager på det samme, som det kanskje minst alvorlige punktet, av 18 klagepunkter, mot politiet.

Nei, da leer ingen et øyelokk.

Det må være fordi at norske myndigheter er så inkompetente og udugelige at ingen innen utenlandske myndigheter har noe respekt for norske statsborgere.

Noe sånt.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).