Sunday 27 July 2008

Merete, ass. butikksjef Rimi Bjørndal, i 98, fortalte at uansett hvilken matbutikk hun gikk inn i, i Ski, så spurte kundene henne om hjelp. (N).

Melk

Between You and Kåre Skretting

Kåre Skretting

Add as Friend

Today at 3:18am

Report Message

Vet du prisene på melk på Rimi for tiden?

Erik Ribsskog

Today at 3:37am

Hei,

nei jeg vet ikke det dessverre.

Jeg er i England jeg skjønner du, og her er det dårlig med Rimi.

Men det er kanskje noen som tror at hvis man en gang er Rimi butikksjef, så er man alltid Rimi butikksjef, men jeg er dessverre dårlig oppdatert på prisene i Norge, jeg har ikke vært i norske butikker siden 2005, men jeg vet at det nok er veldig dyrt.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Kåre Skretting

Add as Friend

Today at 3:39am

Report Message

Bor du i Liverpool? Isåfall... har du vært på Anfield?

Erik Ribsskog

Today at 3:42am

Hei, ja jeg bor i Liverpool.

Jeg pleide å bo i Walton, så nærme Goodison, at jeg kunne høre at de brølte når Everton scorte.

Og jeg var der et par ganger.

Og i Stanley Park, en god del ganger, så jeg såvidt Anfield.

Men jeg holder med Everton, så jeg har vært mest ved Goodison.

Men jeg har noe problemer med at jeg har fått noe mafia-greier etter meg i Norge, så jeg bruker mest tid på å prøve å finne ut av det, og ikke så mye på fotball, dessverre.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).