Sunday 27 July 2008

Når Fetter Anton begynner å oppføre seg som Florence Nightingale, da er noe galt, mener jeg. (In Norwegian).

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av Fetter Anton 27.07.2008 kl. 22:58

Og den komikvelden er det du som alene står for. Jeg synes oppriktig synd på deg - som ikke ser din egen psykiske tilstand. Du har noen helt vannvittige konspirasjonsteorier og mener alle forfølger deg - samfunnet er faktisk ikke slik.....

At noen har så store psykiske plager som deg, er faktisk ikke komikveld. Jeg håper du oppsøker hjelp - du trenger det. Ønsker ingen vondt, bare godt - du hadde hatt godt av hjelp min venn!

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av cons 27.07.2008 kl. 23:07

Du er ikke min venn.

Frekke folk som deg, som sitter å skriver piss om folk på nettet, kommer aldri til å bli mine venner.

Så du drømme videre, din patronisernde jævel.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

1

anbefalinger

Bra!

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av Fetter Anton 27.07.2008 kl. 23:19

Synd du ikke tar til deg litt av mine vellmenende råd.

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av cons 28.07.2008 kl. 00:32

Altså, hvis man vil ha råd, da ville jeg gått til f.eks. Petter Smart.

Jeg tror fetter Anton, var omtrent den siste jeg ville gått til da.

Fetter Anton, er jo kjent for å være en egoist-type.

Så det er litt synd, synes jeg, at fetter Anton, ikke evner å forstå dette selv, at det er ikke til fetter Anton man går for å få råd.

Denne plutselige forrandringen til fetter Anton, at han plutselig har blitt en Florence Nigtinggale aktig personlighetstype, denne forrandringen, tror jeg nok det er flere som tar med adskillige klyper salt, og er litt skeptiske til.

Så jeg synes det er synd at Fetter Anton ikke evner å forstå dette selv, men har begynt å gi ut vellmenende, eller 'vellmenende' , råd, i hytt og pine.

Så det synes jeg var litt leit.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/27/541870.html?commentId=2123191#comment_2123191

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).