Sunday 27 July 2008

Om tjall og sånn. (In Norwegian).

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av stein tjallesen 27.07.2008 kl. 10:46

helt klart

kan du skrive mer detaljer om dette

se forøvrig posten jeg skrev over

mvh

stein tjallesen

og mvh bjarte

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Emo-cops? Såre føleleser

Skrevet av cons 27.07.2008 kl. 11:28

Hvis det Tjallesen greiene er et hint om at jeg har røyka tjall ved noen få anledninger.

Så stemmer nok det.

En gang for å prøve det, dvs. første gang, da jeg var nærmere 30 år.

Og så noen ganger på gården til onkelen min, da jeg var 35 år.

Tanta mi, jeg skal finne bildet, har vært hippie i slottsparken, og dyrka noe fuglefrø i hagen, da hun bodde i Sveits, i mange år, som kunne brukes som marijuana, sa hun.

Og hun sendte dette i posten til venner i Danmark.

Og søstra mi, hun har gode kontakter, og har røyka tjall, eller hasj, regelmessig, siden slutten av tenårene vel.

Det samme med broren min, Axel, selv om han prøver å skjule det for meg, virker det som.

En gang glemte han seg, og tok noen skikkelige magadrag, av hele jointen, som søstra mi hadde lagd, hos henne, på slutten av 90-tallet, var det vel.

Så at jeg har testa, å røyke tjall/hasj, mellom 5 og 10 ganger, for å prøve hvordan det var, og for å være sosial med onkelen min og dem, (naboen Thor, i Kvelde, dyrka marijuana i hytta si).

Jeg ble med for ikke å skille meg ut, siden jeg var i dekning på gården der, siden jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av mafian, et par år før, og jeg ble også jaget vekk fra gården, hvor jeg hjalp til å jobbe på eiendommen, sommeren 2005, av noen folk med våpen og hunder som skulle drepe meg, hørte jeg de sa.

Så sånn var det, bare for å forklare om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/27/541870.html?commentId=2121917#comment_2121917

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).