Wednesday 26 March 2008

Grandiosa 32: Har forbrukerne blitt hjernevasket av myndighetene? (In Norwegian).

Og i den artikkelen i DN.no (http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1129662.ece), så står det følgende:

Kvinnepolitisk leder Anniken Huitfeldt i Arbeiderpartiet vil gjøre ferdigmaten alle spiser, sunnere. Et av forslagene er Grandiosa med grov bunn.

Dette er jo detaljstyring av private firmaer, fra politikerne.

Det er sånn de hadde i Sovjet-tida, i Russland.

At myndighetene bestemte på detalj-nivå, hvor mange par sko som skulle lages, hvilke farger det skulle være på skoene, hvor mange kg hvete som skulle dyrkes de neste fem år osv.

Så dette er kommunisme på sitt beste vel.

En annen ting med denne artikkelen.

Først sier Anniken Huitfeldt, at politikerne må bestemme hva som skal være i pizzaen.

Og står dette:

Hun får støtte av matminister Terje Riis-Johansen (Sp) som mener forbrukerne må ta bevisste valg når de handler mat.

Hvis politikerne skal bestemme hva grandiosa skal inneholde.

Da er det vel polikerne som tar bevisste valg da, og ikke forbrukerne?

Forbrukerne har jo ikke noe valg da.

De får jo inneholdet ferdig bestemt av politikerne eller Arbeiderpartiet da.

Så er forbrukere i Norge så hjernevaska, at de spiser alt myndighetene sier. (Gjennom manipulasjon dvs. for eksempel markedsføring og lav prissetting av varer, og holdningskampanjer osv.).

Det kan nesten virke sånn synes jeg.

Så hvis andre har noen andre meninger, så er det jo eventuellt mulig å skrive en kommentar om det.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).