Wednesday 18 March 2009

Mette-Marit likte ikke at Kronprinsen måtte fjerne skjegget. (In Norwegian)

Jeg leste tilfeldigvis at det er Mette-Marit, som nok vil at Kronprinsen skal ha det skjegget sitt.

http://www.side2.no/kjendis/article2579748.ece

Så vil jeg nok tro at det er et tegn på at hun er vant til maskuline mannfolk.

Hun er nok ikke vant til gentlemen, som barberer seg med militærdisiplin hver morgen for eksempel.

Hun reagerer nok ikke på en mann som er nybarbert, tror jeg da.

Det virker ikke sånn.

Så hva kan man si om dette?

Er alle damer sånn, at mannen må ha en måneds skjeggvekst i ansiktet, før de reagerer?

Eller kan man kan konkludere noe på bakgrunn av dette.

Jeg husker søstra mi klagde på meg, til venninna si Siv, da de var på besøk hos meg, i bofellesskapet, jeg bodde i, da jeg studerte ved University of Sunderland, julen 2004, på the Forge som det heter, et boligkompleks som er eiet av universitetet der.

Da sa søstra mi, til Siv, eller hun klagde, på ansiktet mitt, når jeg var nybarbert, for da reagerte hun ikke, eller hva det kunne være.

Så det er litt av en søster, som begynner å klage på broren sin, hvis hun ikke blir tent av broren, eller hva det kunne være.

Og hun oppførte seg også tildels ufordragelig der, vil jeg si, ovenfor meg og de andre studentene som var der i julen.

Men men sånn er det, hun har kanskje bodd sammen med noen som har hatt dårlig inflytelse på henne.

Hva vet jeg.

Eller så har hun alltid vært sånn.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).