Tuesday 24 March 2009

Amnesty er hyklere. (In Norwegian)



Amnesty har en annonse i Dagbladet om folk som blir tullet med i Burma.

Men hva med folk som blir tullet med i Norge og England?

Nei, de driter de i.

Amnesty er hyklere vil jeg si.

Jeg har kontaktet fire avdelinger av Amnesty.

Jeg har blitt sendt mellom Amnesty Norge, Amnesty UK, Amnesty EU, som de kalte det, og Amnestys internasjonale sekretariat.

Og alle kødder.

Enda jeg blir tullet med av all verdens myndigheter omtrent, og utsatt for inhuman tortur, iom. at ingen forteller meg hva som foregår enda jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.

Her er mer om noen av problemene mine med myndighetene, (med overvåkingspolitiet blant annet):

http://johncons.angelfire.com/overv_kingspolitiet.html (link til johncons web)

Her er mer om problemene jeg har hatt med Amnesty:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Amnesty

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg skrev også om dette på Facebook-sida til Amnesty:



http://www.facebook.com/group.php?gid=2204782184

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).