Monday 30 March 2009

De idotene sender fler tegninger. (In Norwegian)



PS.

Bedre forsøk nå.

Men jeg tror ikke Ågot drev på sånn, da jeg var guttunge, det var etter at jeg flytta til Oslo, på 90-tallet, med julemiddagen en gang og sånn.

Etter at søstra mi hadde bodd i det huset der to år, fra 1989.

Det huset har bare en etasje.

Det var verksted like ved.

Jeg bodde hos moren min i Larvik, til 1979.

Og etter det, så brukte de nok ikke kjelleren til noe tull.

(For da skulle de ringe feieren).

Og jeg var nede i kjelleren der hele tida, som guttunge.

For jeg var i det huset der hver dag.

Jeg skulle ha trylle-show, i kjelleren, og da var det vanskelig å få med bestefar og bestemor og faren min og onkel Håkon, på trylleshow.

Så sånn var det.

Mer da.

Jo, faren min jobbet visst for Illuminati.

Men onkel Håkon jobbet kanskje for 'mafian', det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Og jeg kalte meg Erik Olsen, på den tida der, da jeg gikk til bestemor Ågot og spiste middag, etter skolen, fra 1979 til 1987 ca.

PS 3.

Det er kanskje derfor at ikke onkel Håkon likte Haldis.

Fordi Haldis jobbet nok for Illuminati da, mens Håkon jobbet for 'mafian'.

Og moren og faren min har nok laget noe avtale.

Moren min var nok Illuminati.

Men så skulle jeg flytte til faren min, så skulle han få Haldis, (og Christell?), og Mercedes osv., hvis de lot meg bo aleine, sånn at jeg kunne bli 'target-guy', når jeg ble stor.

Noe sånt.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).