Wednesday 25 March 2009

Hvorfor jeg blir kødda med av New World Order/'mafian'. (In Norwegian)

Det er nok fordi at det foregikk noe tull i Danmark i mellomkrigstiden.

At det ble foretatt noe plott mot han tippoldefaren min der, Anders Gjedde Nyholm.

Men så har dem bortforklart det, med at han var dum da, han Gjedde Nyholm.

Så ser dem at jeg er en skarping.

Og da prøver de å tulle med meg, så ingen skal lure på hvor jeg har fått iq-en min fra.

Sånn at ingen skal skjønne hva som foregikk i Danmark før 2. verdenskrig.

At han egentlig var smart han Gjedde Nyholm, og at det må ha vært noen andre årsaker, enn at han var dum, som gjorde at Danmark ikke forberedte seg til krigen.

For han Anders Gjedde Nyholm, har kanskje vært New World Orders syndebukk, i Danmark.

Så skylder alle på at han var dum.

Men egentlig må det ha vært noe annet som har foregått.

For min mormor, Ingeborg Ribsskog, hun sa også det på telefon ifjor, at han var 'flink i alt', hennes morfar, Anders Gjedde Nyholm.

(Men at han hadde noe slags misbilligelse eller 'jantelov', mot seg, fra sine samtidige.

Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Så kanskje det var derfor at jeg fikk så lav karakter på kryssordprogrammet, som jeg lagde som semesteroppgave, på NHI, 2. året der, enda det var et kanskje nesten genialt program, som kunne kompilere kryssord, fra en lagret ordliste.

Og kanskje det var derfor at jeg ble tullet med på a-etat på Stovner, etter militæret.

Og siden, at jeg bare fikk jobb på Rimi.

Og nå, at jeg ikke får jobb i det hele tatt.

Untatt ei svensk dame som ringte fra et firma som het Beeswax Irland i går, og snakket engelsk, og vil ha meg til å jobbe på vegne av MSN i Belfast, gjennom et tredje firma.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).