Saturday 21 March 2009

Tyske biler gjør det skarpt i verdenskonkurransen. Er det ikke der Illuminati er fra og da? En privat etterf. sa at faren min jobbet for en tysk org.



PS.

Da jeg var i Brighton, sammen med tremenningen min, Øystein Andersen, sommeren 1990, på ferie hos den vertsfamilien, som vi bodde hos, da vi var på språkreise i Brighton, i 1988.

Da hadde jeg fått låne en sånn Mercedes-stjerne, som noen hadde rivd av en bil, av hun Lill Gustavsen vel, som var fra Svelvik, som bodde på Grønland, skoleåret 1989/90.

Hun var litt sånn frikete, og hadde flere sånne Mercedes-stjerner.

Så mente hun at jeg skulle låne en sånn Mercedes-stjerne da, og ha med til England.

'Så slapp jeg å risikere å få problemer med politiet hvis jeg reiv av en sånn stjerne selv'.

Men, jeg tror jeg egentlig var litt vel voksen til det greiene der.

Jeg tror nok ikke at jeg ville revet av en sånn stjerne akkurat.

Det er nok mindre sannsynlig.

Men det er visst en hobby for folk som gjør innbrudd i biler osv., å rive av sånne stjerner.

Selv på 2000-tallet.

For det overhørte jeg, på St. Hanshaugen, at to unge biltyver sa. (Blitzere?). Da jeg gikk tur om kvelden, rundt St. Hanshaugen og ned den veien ved den synagogen der, husker jeg, og W. Thr. gt, og hjem igjen da.

For de Rimi-leilighetene var så små, så man måtte nesten gå ut en gang i blant, og strekke litt på beina.

Og det var ofte så mye folk i parken på St. Hanshaugen, så jeg likte å gå tur om natta og sånn, for det ser litt rart ut å gå tur aleine.

Så jeg pleide å ta en runde, rundt parken, bare for å få litt frisk luft, sånn i 2-3 tida om natta.

Og da dukka det opp både grevlinger og biltyver, husker jeg.

Så sånn var det.

Men hvor hun Lill Gustavsen, eller hva hun het, fikk de Mercedes-stjernene fra, det veit jeg ikke.

Men det vet hun kanskje selv.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).