Saturday 21 March 2009

Fler bilder fra Tesco. (In Norwegian)










PS.

Jeg trodde Haribo var danskt, men det her var visst laget i Spania, eller noe.

I kosher-maten, så bruker de ikke gelatin fra svin, kan det se ut som, det var 'Kosher Fish Gelatine', i gele-godteriet.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Neida, Haribo var visst tyskt:



http://www.haribo.com/planet/no/info/core/norway/europa.php

PS 3.

Var danskene som 'gutta på skauen' under 2. verdenskrig?

Neida, de dro på ferie til Hamburg de, og kjøpte skumsukkertøy, som de importerte i store mengder fra Bonn, under krigen. (Og det skriver de om uten å rødme):



http://www.haribo.com/planet/dk/info/frameset.php?start=1

PS 3.

Jeg er kvart dansk, etter min mormor.

Men det her synes jeg var dårlige greier.

Jeg vet at danskene hadde en mur, på grensen mellom Danmark og Tyskland, i vikingetiden og vel også før det, og frem til etter middelalderen vel, som vel stoppet romerne blant annet, mener jeg å huske, men det har nok gått ganske bratt nedoverbakke etter at Danevirke falt, kan det kanskje virke som.

Det er mulig.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).