Thursday 19 March 2009

I Liverpool så har de et sted hvor det er billig øl, bra alternativ musikk og gratis inngang. Ikke dårlig. (In Norwegian)





























PS.

Jeg var egentlig dum, og kjøpte ikke den billigste ølen.

Det hadde noe som het Carling Gold, til £1.90.

Så det er helt sikkert mulig at de hadde enda billigere øl også.

Det er mulig.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Hvordan musikk de spilte der?

Omtrent som gamle So What i Oslo kan jeg tenke meg.

Alternativ musikk, som f.eks. de sangene her, som jeg husker de spilte igår.

Den første her har jeg ikke hørt før, men jeg bare søkte på 'hunting for witches' for det var litt catchy refreng, eller hva det heter:



Og en White Stripes sang husker jeg, det er mulig det var den her, selv om den kanskje har litt rar video, (pyramider og solstråler, ser litt Illuminati-aktig ut for meg, white stripes betyr vel også kokain):



Den her var det noen som gikk og sang på, og den pleide de også å spille på So What husker jeg. (Jeg var på So What en gang på slutten av 90-tallet vel, så hørte jeg den sangen her, så huska jeg bare refrenget. Så sendte jeg e-post til So What for de hadde egen webside osv. allerede på den tida, så fikk jeg svar av DJ-en at det var PJ Harvey. Jeg var litt stressa med mye jobbing osv. på den tida så jeg tenkte jeg kunne gjøre det da antaglig. Jeg gikk der nokså ofte og drakk øl og hørte på musikk, (på So What), men det var liksom en stor klikk, syntes jeg. Det var bedre på det stedet her i Liverpool, der var det mer sånn at alle prata med alle. Ikke sånn at det var en klikk bare, som jeg synes det virka som på So What. Det er sikkert mye studenter som går på stedet her i Liverpool. Men på de andre stedene i byen, så er det mer klikker og sånn igjen da. Men men, jeg har jo ikke akkurat vært på alle stedene her i byen, så det kan jo være andre bra steder. Vi får se, hvis jeg mot formodning får meg mer penger, så kanskje jeg skriver fra andre steder og. Vi får se):



Became blue eyed whore

Er det noe Illuminati-greier og eller. Er det øyefargen det går på? Hm.

"Down By The Water"

I lost my heart
Under the bridge
To that little girl
So much to me
And now I'm old
And now I holler
She'll never know
Just what I found

That blue eyed girl
(that blue eyed girl)
She said "no more"
(she said "no more")
That blue eyed girl
(that blue eyed girl)
Became blue eyed whore
('came blue eyed whore)
Down by the water
(down by the water)
I took her hand
(I took her hand)
Just like my daughter
(just like my daughter)
Won't see her again
(see her again)

Oh help me jesus
Come through this storm
I had to lose her
To do her harm
I heard her holler
(I heard her holler)
I heard her moan
(I heard her moan)
My lovely daughter
(my lovely daughter)
I took her home
(I took her home)

Little fish. big fish. Swimming in the water.
Come back here, man. gimme my daughter.
Little fish. big fish. Swimming in the water.
Come back here, man. gimme my daughter.
Little fish. big fish. Swimming in the water.
Come back here, man. gimme my daughter ....


http://www.azlyrics.com/lyrics/pjharvey/downbythewater.html

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).