Wednesday 5 December 2007

RE: Bra
Skrevet av Paranoide Pelle 05.12.2007 kl. 07:10

Ingen gidda å lese alt det der, men jeg forstår ditt poeng.





RE: Øøh ...
Skrevet av Leisha Camden 05.12.2007 kl. 13:03

Jeg vil ikke debattere med deg. Jeg ville bare komme med en liten kommentar.

Hvis du ikke skjønner hva jeg har inne i hodet mitt som jeg ønsker å kommunisere :-D så forstår du omtrent hva jeg følte da jeg leste innlegget ditt. *Kjempelangt* og med masse vage hentydninger, en slags ganske usammenhengende historie om personlige opplevelser som ikke ser ut til å ha noe nevneverdig med artikkelen som diskuteres å gjøre. (For ordens skyld: diskusjonen handler om hvorvidt ukebladet Se & Hør har gjort seg skyldig i lovbrudd i sine forehavender med Ole Christian Bach.) Masse gjentakelser. Sosiopolitiske betraktelser som, igjen, ikke har noe med saken å gjøre.

Jeg syntes det var et veldig merkelig innlegg. Om det så betyr at du også er merkelig er umulig for meg å si siden jeg ikke kjenner deg. Men det virker som om du ikke har lest artikkelen, og/eller ikke har fått med deg hva denne debatten handler om, men bare snakker ut i løse luften om diverse ting som du er opptatt av. Sikkert ting du gjerne vil snakke om, men dette er kanskje ikke forumet å gjøre det i.

Og nei, selvsagt er det ikke greit at det tyter over av horer og narkiser midt på Karl Johan. Men jeg blir ærlig talt ganske sliten av folk som alltid tolker alt i verste mening og alltid hopper rett til ytterpunktene. Det er en grunn til at jeg alltid skifter kanal når Oddvar Stenstrøm dukker opp på skjermen. Det at folk ikke er 100% enige i det du sier betyr ikke at de automatisk mener det stikk motsatte.






Øøh ...
Skrevet av Leisha Camden 05.12.2007 kl. 08:39

Dette var vel omtrent det snodigste innlegget jeg har lest her på db.no noen gang.

Også i paradegaten Karl Johan og alt ...







RE: Kort og konsist....
Skrevet av Tor 05.12.2007 kl. 09:12

Holder du på med å skrive bok ?

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).