Tuesday 23 December 2008

Det her var på TV på 90-tallet i Norge. Men Viggo Snoghøj, bodybuilderen, han likte ikke den her, husker jeg, en jul som han var i Drammen i 94 vel.



PS.

Viggo snakka om at han hadde hørt sangen på radioen, eller noe.

Men jeg forklarte at det var noe julekalender på TV.

Men Viggo bodde vel i Danmark da, så han visste vel det, for den her har jo også gått på TV i Danmark, tidligere på 90-tallet.

Men det visste ikke jeg da, for da var det ikke internett og sånn, så da var det ikke så lett å vite hva som foregikk alltid.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Noen butikker nekta å selge den CD-en som fulgte med den her julekalenderen.

Her må det være noe som har foregått antagelig.

Hm.

Det er kanskje verdt å kikke nærmere på, om det var noe greier som foregikk.

For her har vi to rare ting.

Viggo Snoghøj, nå Snowhill, sa at han skjønte ikke den sangen.

(Men han måtte da ha hørt den i Danmark 2-3 år før, da den var populær der, men det sa han ikke noe om).

Og, CD-butikker nekta å selge CD-en med sangene, fordi de var så dårlige sanger visstnok.

Så CD-butikker som ikke vil tjene penger.

Det er rart.

Så her er det to rare ting.

Så her kan man undersøke hva som kan ha foregått, hvis man har tid da, for her stikker det nok noe under, som det vel heter.

At her kan det være noe lureri.

Kanskje det er noe med Benny og the potetwoman.

Hvem vet.

Vi får se.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).