Wednesday 24 December 2008

Julemelding med svar. (In Norwegian).

Pink said...
Hei.

Tenkte bare å slenge inn et ord. Jeg er ingen stor fan av The Julekalender, det holdt med å se den en gang for min del. Og det å forstå muntlig dansk er slitsomt fordi, jeg i hvert fall, må konsentrere meg sånn for å skjønne hva de sier. De snakker jo så mumlete og utydelig at man må gjette ordene ut fra kontekst i etterkant.

Når det gjelder Illuminati-påstanden din om at de er i "krig" mot de blonde, så er jeg ikke helt overbevist ennå. Jeg tror ikke det går på hårfarge. Kan du forresten motbevise at det finnes blonde illuminati-medlemmer?

Anyway, selv om du sitter i en litt kjip situasjon mtp familie, venner og jobb osv, så får du ordne deg en best mulig julehøytid likevel. Ikke at du trenger å være kristen og glad for å feire Jesus og den slags, de færreste nordmenn er vel det i dag, men du får i hvert fall fikse deg en god middag og noe andre greier så du skjønner at det faktisk er jul.

Selv skal jeg lage meg risgrøt til lunsj i morgen. Med sukker, kanel og smørøye. Det blir nok bra!

God jul, erik.

24 December 2008 00:15


johncons said...
Jeg likte ikke den her meldingen din, når du skriver navnet med små bokstaver.

Du får passe på at du ikke blander smørøye med andre øyer.

Jeg tenkte jeg skulle ta meg en tul til London og se om det var noe julestemning der.

Vi får se.

Erik Ribsskog


http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/12/det-her-var-p-tv-p-90-tallet-i-norge.html

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).