Sunday 28 December 2008

Et par med billettproblemer sperrer begge portene på undergrunnen i London i flere minutter. (In Norwegian).



PS.

De agerte så idioter de her paret, som gikk foran meg.

Det var en litt tynn mann i 20-årene vel, med mørkt hår og trillekoffert, og ei dame som var litt større vel.

Og de hadde noe sånn magnetkort, for å åpne porten, eller noe.

Ikke vanlig billett som turistene har, så de var nok fastboende.

Så da burde de vite hvordan de virker, og de burde skjønne at de ikke behøvde å sperre _begge_ portene i flere minutter.

En av dem kunne jo ha gått til sida.

Så det virka for meg som at dem agerte idioter.

Så jeg sa unnskyld til noen jeg holdt på å kræsje med, da jeg gikk bort fra portene, og stilte meg heller langs veggen der, og filma køen som ble større og større.

Før jeg filma og også etter jeg filma vel, så gikk en ung dame i vulgært sølvskjørt, hun virra litt rundt der og prata høyt, sammen med en vennninne.

Fram og tilbake og gikk feil da.

Jeg lurer på om hele greiene var noe slags set-up.

Jeg mistenker at jeg kan ha yankeene etter meg, etter problemene på flyplassen i Detroit i 2005, og at det er derfor at norske myndigheter også agerer som idioter og quislinger da.

Så sånn er det.

Så lenge leve bananrepublikken!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).