Wednesday 17 December 2008

Her er kusinene mine i Son. Jeg har fem søskenbarn der faktisk. Men dem er noe Jehovas Vitner. Jeg kjenner ikke hun yngste, men hun ligner på mora si.



PS.

Jeg skreiv jo, at jeg pleide å gå bort til bestemor Ågot, på Sand, etter skolen osv., for å spise middag, da jeg bodde på Bergeråsen.

Og ofte i helgene, så pleide Runar og dem, og dukke opp, fra Vestby og seinere Son da.

Det var Ove og Heidi da (som er på bildet), og Susanne da.

Og Øystein, som jeg ansatte som kassamedarbeider, på Rimi Langhus, i 2001 eller 2002, (for jeg fikk ikke tak i folk, så han Øystein jobba et par vakter i uka, eller noe), han var også med til Sand, men han var yngst da, så han kjente jeg ikke så bra.

Men spesiellt Ove og Heidi hang jeg mye med, da jeg bodde på Bergeråsen da.

Heidi er hun på bildet.

Og da Geir-Arne, på Sand, dro med noen folk, og bygde snøfestning, like ved huset til farmora vår.

Da dro jeg og Ove og Heidi og bygde en snøborg vi og.

Og så jagde jeg og Ove Geir Arne og vennene hans.

Det var vel sønnen til Havre, som hadde Sandbu Tepper, og han som bodde ved siden av butikken som hadde lys afrosveis omtrent.

Så hadde jeg og Ove og Heidi en plan da.

Så Heidi venta i snøborgen.

Så holdt jeg og Ove, Geir Arne og dem på avstand.

Så hadde vi avtalt at da skulle Heidi løpe bort til snøborgen til Geir Arne og dem, og rase den.

Og det gjorde hun.

Og Geir Arne og dem turte ikke å gjøre noe.

Så de bare gikk hjem.

Og etter det, så så vi aldri Geir Arne og de i nærheten av huset til Ågot.

Så den planen funka ganske bra.

Men jeg tror det kunne blitt problemer med litt mye Geir Arne & Co., i nærheten av huset til farmora mi, hvis vi ikke hadde fått jagd dem vekk da.

Så det var bra jobba.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).