Monday 12 November 2007

Anbefalt av 0RE: ULOVELIG KEBABFABRIKK del II 12.11.07 17:24
(Svar til: KyniskKaffir)

cons
Pålogget

54 innlegg
5 anbefalinger
''Det zzzzzzzzz refererer til har faktisk skjedd,riktignok med en liten rettelse.
Faktum er at rundt år 2000 avdekket veterinærer fra Oslo Kommune dette. det ble foretatt prøver av diverse ingredienser fra ett lite gatekjøkken nær "Smuget" (en populær uteplass i oslo)Veterinærene fant sæd/ sperm rester i en mild kebab saus, dette stammet fra 6 forskjellige menn. Gatekjøkkenet ble drevet av folk med utenlandsk bakkgrunn, alle som jobbet der var også utenlandske.
Grunnen til at de fant sæd/ sperm restene kun i mild kebab saus er som innehaveren etterhvert innrømte offentlig..."bare nordmenn vil ha mild kebab saus"...'.'.

http://johncons-mirro...

Egentlig fra disse linkene:

http://www.google.no/...



http://forum.tv2.no/f...




Men det virker som om tråden i det første tilfelle, og posten i det andre tilfelle, har blitt fjernet i ettertid, enda jeg ikke har motatt noe melding om dette fra debattforumet.

Kan det være slik at noen ønsker at dette problemet ikke skal tas opp?

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).