Saturday 24 November 2007

RE: RE: RE: RE: Om jeg rykker ut hvem skal ta telefonen da?
Skrevet av cons 24.11.2007 kl. 15:52

Jo, det hørtes fornuftig ut det du skriver der.

Jeg lurer på om f.eks. krigen på Balkan, hvor Thorvald Stoltenberg, faren til Jens, var innblandet.

Han skulle jo være fredsmegler og få orden nedi der, og så bare 'dreit han seg ut' i et møte eller konferanse, i en annen sammenheng, og presterte å si at 'alle [kroatene, muslimene og serberne] er egentlig serbere'.

Og dette ledet vel til at fredsforhandlingene totalt mislyktes.

Og dette førte vel til episoder som Screbenica-massakeren osv.

Som vel var en massaker utført av serbere på muslimer.

Som igjen førte til at Norge og mange andre land, åpnet grensene og tok inn mange muslimske flyktninger fra Balkan, Kosovoalbanere heter de vel.

Amerikanerne måtte jo ta over fredsprosessen, for at man skulle få kontoll på Balkan.

Og jeg husker jeg leste i avisene, at amerikanerne sa, at de fleste, eller veldig mange av, Kosovoalbanerne/muslimene på Balkan eller Kosovo, var kriminelle.

Og Norge og andre land har jo tatt i mot mange av disse Kosovoalbanerne som flyktninger.

Og jeg sier ikke at det er noe galt med alle de.

Men veldig mange av de, virker det som om er mafia-kriminelle, som Amerikanerne advarte om på 90-tallet under Balkan krisen, og at disse Kosovoalbanerne og andre fra Balkan, har fortsatt sin kriminelle 'karriære' etter at de har havnet i utlandet, som flyktninger 'det er synd på'.

Så Norge, og andre land, har vel mer eller mindre importert et fikst ferdig og veldig brutalt mafia-nettverk.

Under skalkeskjul at de er flyktninger.

Jeg har lest litt om den albanske mafian på internett osv, og for flere år siden, så ble det skrevet at de var på vei å ta over for den italenske mafiaen osv.

Så det kan være at det er denne albanske mafiaen som har kontrollen over politiet i Norge, og i andre land osv. da.

De er vist vanskelig for utenlandsk politi, å få kontroll på, siden de prater et albansk språk, som vel uforståelig for de fleste andre.

Så kanskje politiet skulle satse litt på språkopplæring osv., hvis de ikke har gjort det fra før da, og tenke litt utradisjonelt.

For det er vel ikke noe tvil om at slike verdensomspennende mafiaer er en trussel for det meste av det vi forbinder med frie, demokratiske, vestlige samfunn.

Men jeg har også tenkt litt mer på Thorvald Stoltenbergs rolle i dette.

Han har jo en datter, Nini, som er sprøytenarkoman, og som det virker som om han er knyttet til osv.

Når det gjelder sprøytenarkomane, som er i et belastet mafia-tilknyttet miljø, så er det vel på den måten, at hvem som helst kan gi dem en sprøyte med ekstra ren heroin, og politiet og andre vil bare si at det er overdose.

Jeg har lurt på om dette kriminelle mijøet, som man vel må kunne si kontrolerte Nini Stoltenberg, kan ha hatt forbindelser til f.eks. russerne og KGB (KGBs etterfølger) og sine 'aktive tiltak', som jeg har lest om på internett osv., og som vel er kjent for å bruke 'skitne'/uredelige metoder for å oppnå politisk gevinst.

Så jeg lurte på, var om Thorvald Stoltenberg, kunne ha vært under press fra f.eks. KGB, om at enten så tuller du med og ødelegger fredsforhandlingene på Balkan, ellers gir vi datteren din en sprøyte ekstra ren heroin, og alle vil si at det var et 'vanlig' overdosedødsfall.

Og at f.eks. russerne og KGB på denne måten fikk gjennomført en agenda, om å innføre et fikst ferdig mafia-nettverk, som er så brutalt at ingen tørr å stå opp mot dem, og som mer eller mindre kontroller vesten og verden da, som en del av en agenda om å destabelisere vesten f.eks.

Og at dette nettverket nå terrorriserer Oslo og Norge, og Sverige, og vel mer eller mindre de fleste land i Europa og vesten, mer eller mindre vel som sagt.

Og da antagelig i samarbeid med russiske/komunistiske/sosialistiske nettverk, som fra før finnes blant poltiikere og statsapparat, inkludert politi mm.

Sånn at de slipper inn de mafiakriminelle, og lar de herje fritt blant sivilbefolkningen.

Og når vanlige folk trenger hjelp mot disse kriminelle, så finner politet på en dårlig unnskyldning, og sier at noen har prøvd å ta selvmord, eller hvilken som helst tåpelig unnskyld som de klarer å finne på.

Alt for å slippe å tråkke de tøffe mafia-kriminelle på tærne.

Jeg sier ikke at det er nøyaktig sånn her det er, jeg er ikke akkurat noe ekspert eller noe på disse områdene.

Men på bakgrunn av de få tingene jeg har lest og hørt, og sett og lært selv om situasjonen, så virker det sannsynlig for meg, at situasjonen kan være noe lignende av det scenarioet jeg beskriver her.

Så jeg tror egentlig at folk burde være litt oppmerksom på at ting kan være veldig råtne på enkelte punkter i landet i dag, og at dette nok er noe som flere bør ta en kikk på, før det blir for sent å eventuelt gjøre noe i det hele tatt.

For det viker vel ikke akkurat som om det går rette veien, uten at jeg er hundre prosent oppdatert på hvordan situasjonen er for øyeblikket.

Og det virker ikke helt som om politiet har evne eller vilje til å kontrollere dette.

Og det kan vel til tider virke mer som en krig, enn et sivilt problem.

Ettersom jeg kan forstå.

Og det virker ikke som om politikere, politi eller journalister eller noen andre, har noe å stille opp med.

Hvis det er så ille som det virker for meg, så skulle vel egentlig regjeringen erklære untakstilstand omtrent, for å prøve å ryddet opp i problemene.

I allefall virker det som om det trengs drastiske midler.

Men disse politikerne er vel antagelig mer eller mindre involvert, gjennom diverse sosialistiske/komuinstike nettverk osv.

Og det samme med politiet da antagelig.

Så det er kanskje ikke så mange igjen, som har noen mulighet til å gjøre noe med dette.

Fordi, hvis det er så ille som jeg synes det virker, så burde jo styresmaktene tatt alvorlige midler i bruk, som untakstilstand eller i allefall mer drastiske tiltak mot de kriminelle miljøene.

Men det virker ikke som om politikerne og politiet osv. har noen interesse av å gjøre noe med problemet.

Enten så er de vel redde for å ødelegge Norges rykte internasjonalt, som et politisk korrekt samfunn, og verdensmestere i å ha verdens beste land å leve i.

I stedet for å kalle en spade for en spade, og gjøre faktisk gjøre noe med problemene, istedet for å skyve dem under teppe, og late som om de ikke eksisterer.

Så det spørs om politiet og politkerne enten mangler evne til å gjøre noe med disse, man må vel si veldig alvorlige problemene, virker det som, eller om politkerne og politi selv er en del av dette problemet.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).