Monday 26 November 2007

RE: - Uringul marmor 27.11.07 01:57
(Svar til: Aftenposten)
cons

Ikke registrertKanskje det er noen luringer som har tulla med mørtelen?

Eller at dem har slurva med (les: sabotert) testinga?

Kan virke som om det er folk som har det morsomt på landets bekostning for tiden, så det er vel ikke umulig at det kan noen som synes at dette var artig.

Som et tegn på at noe er galt i landet, når Oslo og hele landets storstue, kan man vel nesten si, får et så fint utseende.

For å sitere Shakespiere og Hamlet, at noe er råttent i Danmark, bare at denne gangen er det ikke Danmark.

Det var jo tull med tåkemålinga på Hurum, det er vel ganske velkjent, at dem tulla og smørte vaselin på tåkemåleren osv.

Kan det ha vært den samme gjengen som har vært på ferde igjen og putta noe tull i mørtelen, eller sabotert testinga?

Dem brukte vel flere hundretusen, hvis ikke millioner, på å teste dette her, så noe rart er det vel et eller annet sted.

Dem kan vel ikke være så inkompetente at dem bygger en ny opera til mange milliarder, og gjør research for flere millioner, også blir det gæernt likevel.

Da er vel kanskje feilen at de er veldig inkompetente da.

Men nå klager jeg mye, men det virker litt snodig og uforståelig det her.

Men det er vel ikke alltid at det betyr at det er noe galt noe sted, eller at det er noe råttent i landet, men man kan i hvertfall begynne å lure.

Når dem bruker så mye tid og penger på å har så mye debatt om valget av materiale, også blir det galt likevel.

Ja da kan man vel begynne å lure om feilen kan skyldes at det er noen luringer som hadde lyst til å sabotere hele greia, og ha det morsomt på landets bekostning.

Selv om det kanskje virker litt søkt i denne sammenhengen, så har de jo brukt såpass mye tid og penger på å finne ut av dette med materialet, så man kan vel i hvertfall begynne å lure.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).