Wednesday 14 November 2007

Hvorfor ringte søstra mi i sommer, og fortalte at bestemor skulle ha bursdagselskap i juli, når hu har bursdag i juni?

Er det polti som driver å tuller eller?

Jeg har jo ringt politiet før, flere ganger, og sagt at det virker som om søstra mi (og flere av familie og venner), er under kontroll av mafia-kriminelle.

Og da kan jo ikke politiet, få søstra mi til å ringe, for å finne ut et eller annet, og bruke henne som spion eller hva de gjør da.

For da burde de jo vite at jeg ikke stoler på hva hun sier, siden jeg tror hun er under kontroll av kriminelle.

Det samme gjelder for resten av familie og venner også.

Det er derfor jeg har kontaktet Kripos for å be om råd, om hvordan jeg burde gå frem, hvis jeg mistenker at familie og venner er under kontroll av kriminelle.

En e-post jeg sendte i våres en gang vel, (og dette har jeg også spurt om over telefon flere ganger tidligere).

Så da kan jo ikke politiet, hvis det er sånn det er, bruke søstra mi, til å ringe meg, og vente at jeg skal snakke med hu som om ikke noe har skjedd.

Hvis det er sånn det er.

Jeg mener at politiet har plikt til å gi råd i sånne situasjoner, og at de tuller med rettighetene til folk hvis de ikke gjør det.

Og politidirektoratet svarer ikke på e-poster som jeg sendte for flere måneder siden, angående om ikke Kripos har plikt til å svare meg på spørsmål som det jeg nevnte.

Og Spesialenheten, har trenert anmeldelsen jeg har sent dem angående medarbeidere i Kripos.

Jeg sendte den for snart syv måneder siden, og de har ennå ikke bestemt seg om de godtar anmeldelsen eller ikke.

Og jeg har ringt og purret i sommer.

Så det er greit at det nok er mye som foregår, men at det skal gå ut over folks rettigheter, det synes jeg ikke hører noen steder hjemme.

Så hva man skal kalle sånne myndigheter som tuller med folks rettigheter, det vet ikke jeg, men det er i hvertfall ikke er åpent samfunn, og et demokrati, som det heter seg at det skal være.

Da er det vel mer et totalitært samfunn med maktmisbruk fra politiet og andre myndigheter.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).