Tuesday 20 November 2007

Spørsmålet er vel, om fastlegen min, som jeg kontaktet angående problemet med tryne som ble ødelagt, og det mafia-greiene, kontaktet politiet, som spionerte på meg, og som har fått ned de mafiaen i Oslo eller i hvertfall noen av dem da.

Det må være albanske mafiaen det da.

Også brukte politiet eller etterettning, noen sånne metoder, altså sånn at to folk snakket sammen på Ingeniørhøyskolen f.eks., og sa sånn at:

'Har du sett de folka som er etter han eller. Hvis jeg var han, så ville jeg dratt så langt unna som mulig. Kanskje han venter på feriepenga'.

Sånne ting var det jeg overhørte.

Så de var vel kanskje å leita etter meg på HiO Ingeniørshøyskolen da.

Eller at det var bare noe sivil politi/etteretning sa for å få meg til å dra fra Oslo.

Noe jeg egentlig hadde bestemt meg for i desember 03, pga. av det som skjedde med trynet, og det at jeg hørte på Bjørndal at jeg var forfulgt av mafian (som jeg hørte var sånn dem sa det der) _også_.

Så det var vel noe mer enn mafiaen da.

Som jeg hørte hu dama i butikken på Rimi Bjørndal prata om med ei nabo eller venninne.

Det kan ha vært tryne hu mente med også kanskje da.

Men samme det.

Albanske mafiaen og 'mafian', er vel ikke det så samme, såvidt jeg kan skjønne vel.

Men det er mulig at albanske mafian er del av et større mafia/illuminati-aktig nettverk som vel må være mer eller mindre i de fleste landene i Europa i hvertfall og sikkert USA osv. og vel.

Så det virker som om det er et stort kriminelt nettverk som blir kalt 'mafian', som har avdelinger eller karteller eller hvilket ord man skal bruke igjen.

Karteller var det ja, det står i den linken her:

http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=38119

Og det virker som om dette illuminati/mafia-nettverket ikke er så glad i blonde, eller untatt damene da, ettersom jeg tror det kan være litt med at hvis man har f.eks. mørkt blondt hår som meg, så er ikke disse illuminati-folka så vennlige, men de jager det rundt osv.

Og dette illuminati-greiene, det har jeg ikke lest så mye om, men i tillegg til mafia, altså som er kjent fra filmer osv, som driver med kriminalitet ala Sopranos osv., så er det vel også snakk om politi, politikere, næringslivsledere, offentlig embedsfolk osv.

Dem har veldig bra kontakter rundt omkring.

Så hvis ikke de kriminelle mafiafolka klarer å få tatt deg, så se ikke bort fra muligheten at politet eller etteretning kan ha en overaskelse eller to på lur.

Fra de siste to møtene med Sgt. Smythe hos the Merseyside Police, så virker det som, i brevet han skrev etter siste møte, samt at han virket som om han gjorde et poeng av utryket nå på det siste møte for et par uker siden, så virker det for meg, som om han vil ha det til, at det finnes en 'Norwegian Mafia'.

Altså norsk mafia.

I tillegg, så lurte han på, i møte i Juni, om Bertelsmann, moderselskapet til Arvato, var svensk.

Sgt. Smythe er brite, og Bertelsmann er et tysk selskap.

Og Sgt. Smyth, etterforsket, og hadde satt seg inn i saken, før han på møte lurte på om Bertesmann var svensk.

For det var et møte satt istand etter en klage sendt av meg til ipcc (tilsvarende Spesialenheten i Norge).

Så Sgt. Smyth var forberedt til møte.

Likevel lurte han på om det tyske konsernet Bertelsmann var svenskt, og spurte meg om det.

Jeg svarte som vel er ganske åpenbart, at konsernet er tysk.

Og jeg tror at Sgt. Smyth egentlig viste at konsernet var tysk, men at han av en eller annen grunn, ville gjøre et poeng av å spørre meg om det var svenskt.

Dette, fordi politifolk burde vel vite hva dem prater om, og å forbrede seg til møter, og få seg selv til å virke 'dumme', ved å spørre spørsmål som virker som om man ikke er helt informert, eller opplyst, eller hva man skal kalle det.

Så jeg synes ikke Sgt. Smyth egentlig virker som en kar, som ville vanligvis stilt seg i en situasjon hvor han virket litt dum, på en sånn som å spørre et slikt spørsmål, så jeg tror det må vært noe bak.

Også fordi, jeg har jo selv vært i England under fotball VM 1990 osv, når Tyskland møtte England i VM osv, i semi-finalen eller kvartfinalen var det vel kanskje.

Og Tyskland vant.

Da ble det jo opptøyer i Brighton, og de tyske språkstudentene som holdt til der vi norske var, dem kunne jo ikke gå ut på gata omtrent.

I hvertfall ikke nede i byen.

Og i dagene rundt denne kampen, så var det jo fokus på Tyskland hele tiden da.

Tyskland er vel arvefienden til Storbritannia, kanskje ved siden av Frankrike da.

Så at en brite skal ta feil av om noe er tysk eller svensk.

Det blir nesten som en nordmann, eller en norsk politioffiser da, skal ta feil av, og f.eks. spørre en brite om Volvo er svensk eller polsk.

Selv om kanskje Volvo er mer kjent enn Bertelsmann, så blir det noe lignende da, mener jeg da.

På samme måte som at nordmenn vet veldig godt om f.eks. GB is og Vovlo er svensk eller latvisk, så vet en brite også godt om et firma er tysk eller ikke.

Det er i hvertfall mitt inntrykk da.

At briter er oppmerksomme på om noe er tysk eller ikke, på samme måte som nordmenn er oppmerksom på om noe er svenskt eller ikke.

Så dette synes jeg var rart allerede på møte i juni, men jeg skjønte ikke helt hvorfor han gjorde et poeng av å spørre meg om Bertelsmann var svenskt.

Men nå i de siste ukene, og vel månedene da, så har jeg tenkt mer på om Merseyside politiet kan ha gjort noe tull med hun svenske Emelie, som jobbet på Arvato, og som ikke var der de siste to månendene jeg jobbet der.

Jeg er i hvertfall bekymret, fordi dess mer jeg har tenkt på det, dess mere virker det som om noe må ha vært galt ja.

Og hun Emelie sa at begge foreldrene hennes var politi, (senere sa hun at faren var politi da).

Så jeg trodde ikke at politet og evt. etterettning ville la noe skje henne osv. da.

Men nå begynner jeg å lure litt, om politet kan ha gjort noe tull med henne.

Jeg trodde egentlig ikke at politiet dreiv å tulla med folk, men at jobben dems var 'to protect and serve' osv.

Og det britiske politiet representerer jo også Dronning Elisabeth, det står jo ERII på bilene og brevene dems.

Så jeg forestilte meg egentlig ikke at dem kunne gjøre noe tull med en svensk jente.

Men nå begynner jeg å bli litt bekymret for hva som kan ha skjedd.

Siden Merseyside politiet virker som om lyver og trakasserer og spionerer på meg, eller overvåket heter det kanskje.

Og setter opp episoder med sivile jenter/damer når man skal ting som å gå i butikken osv.

Det virker som om noen gjør det i hvertfall, og jeg så jo 5-6 sivile plutselig gå inn å sette seg inn i en politivan like ved Holdiay In der, for en del måneder siden.

Så det er nok tydelig at politiet her, har en operasjon på gang.

Og at de også hadde den operasjonen på Arvato.

Og det politiet her, de lyver og trakasserer og gjør uprofessionelle feil i nokså store mengder vel, men jeg å ha dokumentasjon for da.

Som skal ligge på bloggen fra før.

Og det virket klart for meg at noe var galt med hun Emelie når hun jobbet på Arvato.

Så om hun ble tullet med av politi, eller noen gjenger som hadde noen ansatte der f.eks. der da.

Eller noe mob eller noe.

Også har det fortsatt også etter at jeg begynte å kontakte aviser i Norge og Storbritannia, og ambassaden i London og konsulatet her i byen, og Kripos igjen da, og CAB, RPS, Law Society osv. osv.

Sånn virker det for meg i hvertfall.

Og det virker ikke som om ambasaden har gjort noe, selv om jeg sa til dem flere ganger at jeg var bekymret for de Skandinaviske jentene på Arvato.

Selv om det kan jo være at ambassaden har gjort noe dem ikke har sagt.

Men Norge, som ambassaden er en del av, er jo et åpent samfunn, så da burde dem vel ha sagt fra om dette når jeg ringte og ba om råd osv. i forbindelse med dette, og sa igjen at jeg var bekymret for de skandinaviske jentene der.

Og Sgt. Smyth, var også inne på det, når jeg begynte å snakke om at det virket som om det var organisert kriminell aktivitet på Arvato.

Og at de virket som om en del av jentene der ble brukt/utnyttet.

Jeg tenkte på noen av de finske jentene osv, det virket for meg som om noen av de nok ble brukt av og/eller var forbundet med kriminelle nettverk osv.

Og jeg nevnte dette på møtet, for et par uker siden, og da brukte Sgt. Smythe ordet 'trafficing'.

Og det kan virke sannsynlig for meg at det var snakk om, fordi mange av jentene, både norske, svenkse og finske, skulle til Spania, etter å ha vært noen måneder i Liverpool.

Mens de jobbet på Arvato, og vel også en finsk jente som studerte språk.

Så at dette kan ha vært noe slags skalkeskjul da, mens jentene egentlig var under kontroll av kriminelle nettverk, og ble trafficet fra Skandinavia til England/Liverpool også til Spania da.

Så at det kan være at det er en del rart som foregår i Spania og.

Jeg husker søsteren min dro dit på slutten av 80-tallet, og skulle hun plutselig ha fattern til å sende mer penger, og jeg måtte på posten å sende penger en sommer, når det var lang kø der husker jeg.

Og hu var så sur når hu kom hjem, fordi fattern ville bare sende 300, og jeg betalte gebyret, som vel var 150 eller noe, men jeg la ikke på noe penger.

Det er vel ikke så dyrt for mat osv. der kanskje, og biletten til bussen hadde hun vel.

Men fattern ville ikke sende noe mer, og det var jo han som søstra mi hadde avtalt med, så det var jo ikke min business.

Og 300 rekker jo lenge til mat osv, det merker jeg jo fra her i England, det kan man leve på i måneds tid vel, eller i hvertfall en del uker, hvis man sparer osv.

Men jeg lurer på hva som kan ha skjedd, om hu ble holdt noe gissel eller noe, og de pengene var noe slags løsepenger.

Jeg har ikke vært i Spania selv.

Søstra mi og Cecilie Hyde, dem viste bilder av alle disse spanjolske guttene dem hadde møtt der, eller så fortalte dem om dem, dem nenvte disse navna hele tida.

Så jeg har aldri vært så frista av å dra til Spania.

Men jeg synes dem også nevnte noen som ikke var så snille, som kjente de som var litt yngre og kule.

Men dette er snart 20 år siden, så jeg husker det ikke så nøye.

Men jeg tror jeg ville vært skeptisk med å sende unge skandinaviske jenter aleine til Spania og/eller Storbritannia da, hvis det er sånn som det kanskje kan virke.

Og når jeg var i Brighton i 85, så ble jeg plassert hos samme vertsfamilie, (etter at kursleder hadde bytta familie for meg og en trønder på min alder, som jeg ikke husker navnet på).

Og han svensken het Fredrik Axelsson, mener jeg, og var på min alder, og var fra Gøteborg vel.

Og han sa noe om at det var 4-5 eller 5-6 store karteller eller konserner eller hva han mente i Sverige.

Og sa at faren hans var sjefen for et av disse store kartellene eller hva han sa.

Jeg lurer på om det kan ha vært et kartell/konsern som det i denne posten jeg:

''Hvitvasking vs. mafiapenger Jonny 24/03 12:46 Denne karen får sikkert med stor sannsynlighet sine penger fra "mafiaen". De har sine karteller rundt omkring i dette landet. Når en person kan få oppimot 120 millioner kroner på grunn av ett ekteskap, kan man spørre seg selv hvor mektige de egentlig er!'.'.

http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=38119

Jeg lurer på om det han her Jonny referer til, er det samme som Sgt. Smyth skrev i brevet i samme link, og han nikka vel mot et skriv og likesom hintet til det begrepet 'Norwegian Mafia', i forrige ippc-klage møte der, på torsdag 8/11 var det.

Og også om hun dama som jeg hørte prate om 'mafian' på Rimi Bjørndal i desember 03.

Og som en kamerat av meg Magne også sa en gang, da vi prata om noen kollegaer i Rimi, at dem var, (eller del av), mafian.

At det er en internasjonal mafia, som har avdelinger/karteller i de forskjellige landene.

Og kan finne deg uansett hvilket land du drar til omtrent, siden dem har karteller/avdelinger der og, og/eller samarbeider med andre lokale mafia-nettverk.

Sånn at det vel kanskje nesten kan sies å være et europa-, eller vest-europa-, eller kanskje, selv om jeg ikke kan si dette helt sikker, verdens-omspennede mafia-nettverk.

Siden jeg har dratt til mange land, uten å unngå å plutselig bli gjenkjent osv. vel omtrent uansett hvor i Europa osv. jeg har dratt.

Så jeg synes nesten jeg må være såpass ansvalig at jeg må gi et lite varsko om at det nok er sånn.

Selv om vel veldig mange antagelig vet om dette fra før.

De er vel da den såkalte underverdenen da kanskje.

Eller om vanlige folk vet det og, det er vanskelig for meg å si.

Men hvis ikke vanlige folk vet om dette, så må denne underverdenen være ganske stor.

For det virker ganske åpenbart for meg, at det er ganske mange som vet om dette, siden jeg hele tiden overhører folk prate om ting i forbindelse med dette, og kjenne meg igjen, og åpenbart vite hva som foregår, rundt dette osv.

Men jeg har ikke pratet med så mange om dette, men det er i hvertfall sånn det virker for meg.

Så jeg prøver vel mer eller minde å skrive et slags varsko om at det er noe sånt som foregår, i tilfelle det er noen som leser det her, og som ikke vet fra før, at det er noe lignende av det har skrevet om her, som foregår.

Så er det mulig jeg er dum, og alle vet det her fra før, det virker i allefall for meg, som om det er en del som nok vet en del om dette fra tidligere osv. ja.

Som jeg har overhørt referere til ting rundt dette osv., når jeg har reist rundt til de forskjellige landene, for å prøve å finne et sted hvor det er mulig å få litt fred fra det her osv.

Men det er også mulig at det politi og sivilt politi osv. jeg har overhørt.

For det er vel en del sivil politi rundt omkring, f.eks. som uro-patruljer eller noen lignende sånne ting da.

Og hvis de har hatt en operasjon, rundt meg av en eller annen anledning, så kan det jo nok være det som eveltuelt er grunnen til at jeg har plukket opp, en del jeg har overhørt rundt dette.

Men at det er noe ganske 'heavy' mafia-greier, i de vest-europeiske landene, som foregår eller har nettopp foregått, (for alt hva jeg vet), det vil jeg nok mene er ganske sikkert ja.

Så jeg før jeg prøve å skrive litt 'varsko' om det da, mens jeg holder på å skrive fra før osv.

Selv om det nok er mange som vet mer om dette her enn meg osv., så det er mulig jeg bare er dum og skriver om ting omtrent alle vet fra folk før uansett.

Det er vanskelig å si, men jeg får skrive om dette uansett, i tilfelle det ikke er sånn.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).