Thursday 14 February 2008

Dagbladet Message Board, 14/2. (In Norwegian).

Skrevet av Anna Lindh 14.02.2008 kl. 22:25
Jeg må le! M er avslørt som en , ja, lystløgner nærmest. Er dette norsk framtid?
Jeg setter pris på våre nye landsmenn (for å uttrykke det slik) , gjennom frivillig og ubetalt arbeid som Røde Kors flyktningeguide. Jeg har lært mange å kjenne, og alle har de vært ærlige, arbeidssomme mennesker.
Ellers må jeg si at hvis vi rasjonaliserte bitte litt med arbeidskraften, hadde vi klart oss meget godt uten innvandring.
Jeg skal ikke spesifisere nøyere hva jeg tenker på, men slik er det. Det er mange norske arbeidsplasser som er ren "sysselsetting".
Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle 0anbefalingerBra! RE: Ingen personlig tragedieSkrevet av cons 15.02.2008 kl. 00:01
Nei, det hørtes fornuftig ut det du skriver der.
Det var mange gode poenger.
Offentlig sektor, sysselsetter jo halve arbeidsstyrken, så det er mulig vi kunne ha adminstrert halve Europa, hvis man ønsket, med Norges offentlige sektor.
Så det er nok helt sikkert en papirflytter eller to, som istedet kunne begynt å være bussjåfør, etc.
Ellers, så er jeg flyktning fra Norge jeg faktisk.
Her sommeren 2005, så ble jeg jaget fra gården til onkelen min i Kvelde, utenfor Larvik, av folk med våpen og hunder, og som jeg ikke er helt sikker på om var kriminelle eller fra myndighetene.
Men myndighetene vil i hvertfall ikke hjelpe meg, så nå i det siste har jeg tenkt på, at jeg burde jo søren meg ta kontakt med flyktninge-organisasjoner her borte i Storbritannia.
Har tatt kontakt med Amnesty og Human Right Watch, men jeg har ikke klart å få så mye hjelp enda, selv om jeg har fått litt råd fra Engelske Amnesty.
Har du noe råd om hvilke flyktningeorganisasjoner man burde kontakte i England eller?
På forhånd takk for svar!
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/02/14/526965.html#comments_container

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).