Friday 22 February 2008

Følelser. (In Norwegian).

Nå leste jeg gjennom den forrige posten jeg skrev, 'Meningsløse ord'.

Og da gikk det opp for meg, at advokaten prøver å appelere til folks følelser.

Det er derfor han bruker utrykk som 'dovegger', 'samfunnets underside', 'oppgulp', og 'verbalt møkk'.

Det er negativt ladede uttryk, med redusert eller vagt meningsinnhold.

Istedet for å bruke nøytrale ord, og presantere begrunnelsen for rettsaken på en ryddig måte.

Dette kan jo bare tyde på at den reelle begrunnelsen er så vag/dårlig, at man prøver å manipulere folks følelser istedet, for å vinne rettsaken.

Og dette er altså en sak, for det går på ting som yttringsfrihet, folks meninger, og demokrati.

Det viker for meg som om advokaten, på vegne av statsviteren, prøver å begrense folks yttringsfrithet og demokratiske rettigheter i praksis, ved å manuplere folks følelser.

Og da sier det seg, at da er noe galt.

Det er i hvertfall min mening.

Så beklager jeg at jeg må skrive poster for å få frem meningen min, men dette er ikke mitt område i det hele tatt, så da hender det at man må tenke seg om et par ganger, og da senere kommer på ting, som man overså de første gangene man leste om saken da.

Så da får man håpe at det er i orden.

http://www.bt.no/do/forum/insertThread;jsessionid=bqAhQYvAYP1d

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).