Friday 22 February 2008

Opplysningstiden? (In Norwegian).

Jeg sitter her og lurer litt på hva som skjedde med opplysningstiden.

Nå skjønner jeg at det er noe som foregår.

Og jeg leser nettavisene hver dag, jeg har gått til ambassaden og politiet i England, jeg har kontaktet politiet i Norge mange ganger, osv, osv.

Jeg svarer på telefonen når den ringer, og jeg leser alle brevene jeg får.

Alikevel sitter jeg her og er uopplyst.

Hva skjedde med opplysningstiden da?

Har myndighetene rykket et steg tilbake til middelalderen.

Det er vel ikke så greit å vite hva myndighetene driver med antagelig, for dem er vel ikke så flink til å opplyse om dette.

De er vel kanskje minst like flinke til å holde ting skjult for offentligheten(?)

Og det er vel mot de demokratiske prinsippene(?)

Dette at de holder ting skjult for offentligheten, gjør jo at myndighetene har muligheten til å ha en hemmelig agenda her.

Uten at folk kan finne ut hva som egentlig myndighetene driver med, siden dette ikke foregår i åpenhet.

Så det lurer jeg litt på, hva som skjedde med opplysningstiden.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).