Wednesday 26 September 2007

26/09/2007 20:34


cons
Lærling

Innlegg: 17
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: cjmozart

hmm.. "Selvstendig næringsdrivende" i Scous-land.. trudde det var en alternativ måte å skrive kriminell på Selger du hjulkapsler? brukte stereoannlegg? ..


Nei, det er nok ikke så spennende.

Jeg jobbet for Microsoft Skandinaviske Produktaktivering i Cunard building i Liverpool. (Jeg har vel skrevet noen poster om dette på VGD hvis jeg husker riktig, angående brannen der osv, i forbindelse med noen andre branner i Sunderland og i bygningen jeg bor).

Men så var det noen problemer på jobben der, som jeg tok med det lokale politiet ved flere anledninger.

Og også med det norske konsulatet i Liverpool, og den norske ambassaden i London. (Det skulle stå mer på VGD poster og blogg).

Ja, så pga. av de problemene, (som jeg var i kontakt med poltiet her om, og som jeg har klaget til den britiske enheten tilsvarende den norske spesialenheten om), så sluttet jeg på Arvato.

Så da var jeg arbeidsledig noen uker her i vinter/våres.

Også så jeg på jobcentre websiten, og der var det et firma i Norwich, som trengte en Skandinavisk researcher for en online database for den europeiske embalasjeindustrien).

Så da jobber jeg som selvstendig næringsdrivende, men jeg på oppdrag fra Packaging Europe.

Så det er ikke noe med hjulkapsler.

Men jeg har jobbet som butikksjef og annet i Rimi i Norge i mer enn 10 år, og også svart på samtaler på alle skandinaviske språkene og engelsk for Arvato på vegne av Microsoft.

Så da klarte jeg å få Packaging Europe jobben, selv om jeg ikke hadde noen attest å vise frem fra Microsoft jobben på Arvato.

Så jeg hadde vel litt flaks egentlig.

(Tar det nøye, siden folk tror at det er noe med hjulkapsler osv.)

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).