Sunday 23 September 2007

cons [2627] 24.09.07 07:11 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Ja, jeg vet ikke helt hvordan dem tenker alltid med erasmus stipend osv. i hvertfall.

Jeg hadde to ekstra-jobber (på rimi bjørndal og langhus), når jeg studerte på HiO, ingeniørhøyskolen, (bachelor informatikk).

Og begge jobbene var leder-jobber (selv om det bare var låse-ansvarlig, begge jobbene).

Så var det en eksamen, som jeg ble enige om med en studie-kamerat at vi skulle utsette og ta høsten i stedet, pga. av noen praktiske årsaker da.

Så skulle vi lese om sommeren og ta eksamen om høsten.

Men så fikk jeg i ansvar å lede den ene butikk, Langhus var det vel, mens butikksjefen der var på ferie om sommern osv.

Så da blei det ikke så mye tid til lesing likevel.

Så da utsatte vi den eksamen et halvt år til. (Det er jo ikke alltid man kan planlegge sånt på forhånd, og jeg hadde jo også en eksamen fra det faget fra rundt 1990, for jeg studerte også data på høyskole niva på NHI da. Men data forrandrer seg jo raskt, og jeg trengte litt lavere tempå et år eller to for å komme meg, etter de siste årene som butikksjef på rimi).

Men da fikk man ikke noe erasmus-stipend nei.

Men første gangen jeg søkte så var grunnen at jeg ikke hadde grunnlaget i orden.

(Men karakterene var gode, dem lå vel pluss minus B i snitt kan jeg tenke meg).

Men så fant jeg fram karakterutskriften fra NHI, som viste at jeg hadde 33 vekttall fra høyskole fra før, og søkte på nytt.

Men da fant dem på en annen grunn til å ikke gi meg erasmus-stipend.

Og dette gjentok seg også en tredje gang.

Så jeg vet ikke om det er karakterer eller hva dem ser på når dem gir ut erasmus stipend.

Det er vel ikke min business egentlig.

Men at dem skal forrandre grunn til at man ikke får stipend tre ganger da.

Da virker det litt snodig synes jeg.

Men dem har vel masse regler å holde orden på da, det er vel ikke lett å ha alle de reglene i hue samtidig kanskje nei.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).