Thursday 20 September 2007

cons [2597] 21.09.07 03:27 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Søstra mi hadde kjøpt bøker i julegave til meg da, husker jeg.

Det var jo greit synes jeg, fordi det var ikke så lett å få tak i norske bøker i England.

Og jeg måtte nesten prøve å legge meg til sivisert tid der, siden alle de andre gjorde det, og prøve å ha ganske normal døgnrytme.

For jeg pleide alltid å jobbe seinvaktene på Rimi, og ellers og, så har jeg alltid pleid å ha ganske sein døgnrytme.

Men da var det greit med noen norske bøker, så er det lettere å sovne osv. da antagelig.

Men et par av bøkene var litt snodige vel.

Det var en som het 'ut å stjæle hester', og den ganske bra, jeg hadde ikke hørt om forfattern før, men den var bra skrevet, handlinga var vel i Norge i gamle dager eller noe sånt noe mener jeg å huske.

Men så hadde a kjøpt Ari Behn/bakgård.

Og Ari Behn er jo kjent fordi han er sammen med Märta osv. selvfølgelig da, eller gift heter det selvfølgelig.

Men fy for noen bøker han skriver da, det var jo bare sodomi eller hva man skal kalle det.

Jeg trodde som var i kongehuset skulle skrive om ting som sømte, så man i hvertfall kunne forklare om hva boka om når man skreiv på internett.

Men samma det.

Søstra mi mente i hvertfall at den her boka skulle være spesielt interessant da.

Jaja, da får vi si det da. Hu liker vel Ari Behn, og syns han er flink forfatter da.

Siste boka var også litt tam, det var vel han der forfattern som hadde skrivd alkymisten. Som jeg trur jeg hadde fått av søstra mi jula før eller no.

Paulo Coelho, var det vel, jeg sjekka det på nettet.

Jeg husker ikke hva tittelen het, men jeg har lest jeg tror det er tre bøker av han, i mangel av andre bøker å lese, og synes det bleit litt tamt kanskje ja.

Ene boka var litt bedre enn de andre igjen da, hva het den igjen da, det var om ei jente som bodde i en by på landsbygda var det vel.

Også var det noe om en gjest som kom til hotellet eller noe sånt. Også ble a tilbudt masse gull for at noe skulle skje. Samma det.

Jeg sjekka det på nettet nå, djevelen og frøken prym heter den.

Den tror jeg søstra mi eller venninna hennes må ha hatt med seg.

Men jeg fikk i julegave, tror jeg må ha vært 'Ved elven Piedra satt jeg og gråt', hvis jeg ikke blander helt her da.

Men uansett, jeg kan ikke anbefale den bakgård-boka til Ari Behn.

Nå er ikke jeg noe sånn nymoralistisk person, eller noe i den duren, men alikevel, det får da være grenser, jeg synes den gikk litt over streken for hvor mye bakgård-aktige ting som er med i en bok.

Men men, nå er ikke jeg akkurat noen bok-kritiker, så det er sikkert mange som har andre meninger.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).