Friday 21 September 2007

Tema: 'Klage sendt'
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.
Moderator Ny bruker? Registrer deg her
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler Trådet Side: 1
cons [2600] 21.09.07 16:22 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Bare lurte på.

Får man advarsel for å skrive 'klage sendt' i en tråd hvis man har klaget på et innlegg.

Jeg har vel postet på VGD i en 4 års tid, står det i profilen, men jeg har ikke funnet det nødvendig å klage på noen, før i går.

Men jeg husker på engelsk fotball forumet, i hvertfall før, da pleide dem å skrive 'klage sendt', hele tida.

Hvis det var et eller annet innlegg som gikk over grensa.

Men har det blitt innstramming på det eller?

Man skal ikke skrive 'klage sendt' nå lengre?

Da får man advarsel selv eller?

Siden jeg fikk advarsel mener jeg?

Noen som har noe oversikt over dette eller?

På forhånd takk for svar!

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).