Wednesday 26 September 2007

Tema: Da roper vi Tore Tønne
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.
Moderator Ny bruker? Registrer deg her
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler Trådet Side: 1
Cossack [18] 27.09.07 03:55 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Igjen skjer det altså, en offentlig person er blitt tatt med buksene nede og alle roper nei stakkars, vi må være snille, husk hvordan det gikk med Tore Tønne.
Sist ut er Morgan Andersen (jada han er uskyldig til det motsatte er bevist) hvor fotballforbundet avventer om FFK skal anmelde "hetsen" fra klanen. Før det var det Dietlev-Simonsen som fikk hjertetrøbbel stakkar for all "hetsen" fra mediene, og selvfølgelig Tore Tønne som åpenbart var korrupt. Er det meningen at vi skal godta at offentlige personer som begår dokumentfalsk, skattesnyteri og korrupsjon egentlig bare er personlige tragedier som vi må være snille med?
Grautgrams [247] 27.09.07 04:31 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
NEI!!
cons [2670] 27.09.07 04:49 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Nå husker jeg ikke detaljene i Tore Tønne saken.

Husker ikke hva han jobbet med en gang.

Men kan det ikke, (bare for å ta med den muligheten), kan det ikke ha vært
sånn at det egentlig ikke var selvmord da.

At det var bare noen som ville kvitte seg med han, fordi han viste en del ting som andre ikke ville skulle komme ut.

Også ble han drept, også ble det fremstilt som at det var selvmord.

Ala, f.eks. drap vi har sett i Russland, hvor folk plutselig 'dette' ut av vinduet.

Og samme med han norske Hurum flyplass tåkemålings-forskeren, som pluteslig 'datt'/datt ut av et vindu på et hotell i København.

Bare for å ta med alle muligheter liksom.

Jeg sier ikke at det var sånn eller sånn, jeg bare tenkte det var vel også en mulighet, som jeg ikke har sett noe om i aviser osv.

Så bare tenkte at jeg skulle nevne det, i tilfelle også den muligheten fortjente å få litt lys på seg.

Men det er sikkert andre som har meninger om dette og.

Om det er riktig eller galt å sette lys på slike muligheter.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).