Monday 24 September 2007

cons [2632] 24.09.07 21:34 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Kan jo ta mer om boforhold i England, mens jeg er i farta.

Det er vel relevant for studenter og andre det, skulle man tro.

Vel, det er ikke så lett å få leilighet osv. i England, hvis man ikke har arbeidskontrakt heltid, og depositum osv.

Jeg jobbet for vikarbyrå, Randstad, og det var midlertidige kontrakter, 3 måneders kontrakter var det vel.

Så for et drøyt år siden, så var det et møte på Arvato, angående hvem som var int. i å overføre kontrakten fra vikarbyrå til Arvato, og da få fast kontrakt som jeg skjønte det.

For da blei det billigere for Arvato med lønningene også da.

Og jeg hadde forklart til line-manager, at jeg var interessert i bytte til Arvato kontrakt, pga. at jeg ville leie egen leilighet, og at de forlangte fast kontrakt, og at jeg der var interessert i slå til på forslaget vi hadde hatt om på møte, å bytte til Arvato fast kontrakt (som jeg skjønte det).

Men når vi fikk kontrakten, så var det bare Arvato 3 mnd. kontrakt.

Så klagde jeg til line-manager, om at vi var jo forespeilet fast kontrakt, men da sa hu at det var bare først en 3 mnd. kontrakt, og så fast kontrakt.

Men det var feil, når første 3 mnd. kontrakten var ferdig, så var det ny 3. mnd. kontrakt, osv.

Men jeg tok med 3. mnd kontrakt til Imperial properties/T.J. Thomas, og forklarte det som line-manager hadde sagt da, at det ble fast kontrakt om 3. mnd.

Og da fikk jeg leiligheten, han trengte bare å beholde attesten fra Mandeville St., som jeg måtte ta taxi innom dødsbo-butikken(?) (house clearances) butikken til landlordsa fra Mandeville (den lå vel like ved Priory Rd, jeg husker ikke gata, jeg tror det var rundt Anfield, can ha vært Walton breck rd eller noe(?) Noe sånt.)

Samma det.

Men da fikk jeg i hvertfall en ordentlig underskrift (ikke pc-skrift-underskrift), på leieattesten.

Selv om den så ut som om den var skrevet av noen ikke engelsk-talende.

Fordi det var så mye skrivefeil.

Men imperal properties beholdt orginalen da, den ville dem ha, av en eller annen årsak.

Så nå betaler jeg £520/mnd, for to rom.

Noe som jo er mye dyrere enn i Mandeville, men nå kan jeg i hvertfall ha på varmovn om vintern.

Men dem har litt problem med vedlikeholdet her da, i tillegg til branner osv, i dag tok jeg dette bilde, (var ute å kjøpte bluetooth adaptor på Argos), av en trappe-gelender-stolpe-kuppel som driver å slenger rundt i forskjellige steder i oppgangen hele tida:

http://farm2.static.flickr.com/1135/1434737334_7d2b797999.jpg


Og sånn ser det ut, hvor det koster £520/mnd for 2 roms. Leather Lane i L2 (foretningsstrøket):

http://farm2.static.flickr.com/1051/1433797161_c0977d6426.jpg

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).