Sunday 23 September 2007

cons [2619] 24.09.07 00:41 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
gdarius skrev:
Er noen ambassader i strøket der, ja. Russland har bl.a. sine ambassadeboliger der, i Oscarsgate, (men ikke selve ambassaden). Det er dog overraskende mange privathus (evt. leilighetshus og "tomanns/tremannsboliger". Kjenner noen som bor der, så jeg er der endel. Synes det er et helt fantastisk strøk.

Jeg har forresten alltid lurt på når Hegdehaugsveien går over til å bli Bogstadveien. Er det akkurat i krysset Hegdehaugsveien/Josefines gate? Synes det er litt rart at veien plutselig skifter navn...


Det hvor gata skifter navn, det er jeg ikke helt sikker på skal jeg være ærlig.

Oskars gate der, det må vel være parallell-gata til Joesfines gate der det da.

Altså den gata som går parallelt litt nærmere sentrum.

Da er de russiske boligene er vel antagelig de ganske vanlige terrasse-blokkene der, eller hva man skal det?

Dem som ser ganske østblokk-aktige ut i forhold til villaene i Josefines gate?

Jeg tror jeg kjørte inn i Oskars gate en gang for lenge sida, når det var Rimi ved siden av bensinstasjon der i Hegdehaugsveien da.

Søndagsåpen Rimi mener jeg.

Men da mener Oskars gate ikke var mulig å kjøre gjennom hele veien bort til Bislet, men at man måtte svinge til venstre også inn i Josefines gate.

Kan det stemme tror du?

(Mens vi er inne på å diskutere de forskjellige gatene her mener jeg).

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).