Thursday 25 September 2008

Jeg prøvde å skrive en kommentar om Siv Jensen og FRP, hos Aftenposten, men vi får se om de slipper den gjennom. (In Norwegian).

Det dukker opp i nyhetene, fra tid til annen, om den jødiske verdenskonspirasjonen.

Hva er dette?

Joda, det går på at jødene kontrollerer verden.

Og at det finnes en verdensregjering, Bilderberger Group.

Her er Siv Jensen medlem.

Bilderberger kontrolleres av Rotchilds, og Rockefeller osv., disse 12 familiene, som kontrollerer verden.

Jødiske familier, såvidt jeg har forstått, som har mye penger.

Det er de som står bak New World Order også, såvidt jeg har forstått.

Med globalisering, og at de rike skal få mest mulig av pengene.

Og jeg tror også at agendaen til New World Order, kan være en krig mot de nordiske folk.

At de nordiske (lyshårede) folk, er 'the lost tribes of Israel', som vandret til Svartehavs-området, og disse var slavefolket 'ham', ifølge talmud/gamle testamentet.

Vi kjenner fra Snorre, at Odin og æsene, som skal være basert på historiske personer, utvandret fra Svartehavsområdet.

Så, at New World Order, er sionistenes plan, for å bruke de nordiske folk, som slaver og horer, ved å kontrollere verden da, ved globalisering osv., ved hjelp av sin støttespiller, og jeg er redd for å si, Norges venn, eller 'venn', selv om de fleste amerikanere vel er greie, USA.

Det er sånn jeg har skjønt dette.

Så Siv Jensen, går for å være folkets representant, gjennom å være leder i Fremskrittspartiet.

De vanlige folkene i Norges parti, som vel FRP er kjent for å være.

Men, jeg lurer på om hele FRP er noe lureri, for å få vanlige folk til å stemme, og hele greia går ut på, å hjelpe kapitalistene/plutokratene/New World Order/Bilderberger, å få kontroll.

Så FRP er noe lureri, mot vanlige folk, mener jeg.

De sier de er for vanlige folk, men er egentlig for å lure de siste skillingene ut av vanlige folk, og å gjøre de nordiske folk til slaver og horer.

Det er FRP, sånn som de virker som for meg.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article2674754.ece

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).