Sunday 25 May 2008

Facebook-samtale, David Hjort. (In Norwegian).

Heisann David,

Mellom David Hjort og deg

Erik Ribsskog

Kl. 1:23am i dag

lenge siden vi har prates.

Det er noe som har foregått i Oslo skjønner jeg, og jeg ringte deg jo, når jeg hørte at jeg var forfulgt av 'mafiaen', og hadde fått ødelagt tryne, og sa at jeg skulle prøve å komme meg til utlandet.

Så ringte jo du en del rare telefoner det året, i 2004, husker jeg.

Så jeg vet ikke om det var noe i sammenheng med det som skjedde, på jobben, på Rimi Bjørndal, om at jeg fikk noe problemer med hun Songül der, og at jeg hørte at jeg hadde fått noe 'mafia', etter meg da.

Men jeg synes det virka litt rart med noen av de telefonene, og at du skulle møte meg nede i byen, en av de siste dagene jeg jobba på Rimi Bjørndal, når Toro og Frederik dro meg med på Burger King og Platekompaniet, ved Stortinget T-banestasjon der.

Så skulle du møte meg nede ved Gunerius, og en kar fra Kjelsås, eller et eller annet sted, kjørte.

Så sa jeg, jeg er der om 15 minutter, og da droppa du det.

Så skulle du møte meg, for du skulle plukke opp en julegave til Melina osv.

Også var det noe fest, og du ringte flere ganger, etter at jeg hadde fortalt om at jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av 'mafiaen'.

Og skulle ha meg med på fest med Alex fra rimi og Erik Dahl osv, en fredag.

Men men.

Jeg vet egentlig ikke hva som foregår/har foregått i Oslo, og jeg får ikke noe informasjon av myndighetene.

Så det var på grunn av de tinga jeg har nevnt her, at jeg la ut den e-posten du sendte i fjor høst, var det vel, på blogg, siden jeg synes det virker som at det er noe rart som har foregått.

Jeg så på et av de forrige Facebook profil bildene dine, at du hadde på deg den hjelmen jeg fikk med for mye hjem fra en HV øvelse en gang, på noe maskerade-fest, eller noe.

Men det er mye rart som har skjedd, så jeg vet ikke om du har noe forklaring jeg.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Erik Ribsskog

Kl. 1:28am i dag

Jeg legger det her på bloggen og jeg David, siden virker som at det er noe alvorlig som foregår/har foregått.

Og siden jeg fikk friend-request nå da, selv om jeg ikke svarte på den e-posten du sendte her for noen månder siden.

Så siden det virker som at det er noe alvorlig som foregår, så legger jeg det her på bloggen.

Så får man håpe at det er i orden.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

David Hjort

Legg til som venn

Kl. 1:39am i dag

Rapporter melding

hææææ. er du fjern eller lol har ikke hatt noen annen intensjon enn å være din venn skjønner ikke bæret av hva du mener med det. meg å melina satt å tenkte på deg her en gang og søkte på deg på google (etter jeg møtte broren din på byen) fant en gmail adr. så skrev til den.
lurte egentlig på hvordan det gikk med deg. hørte du var flytta til london å greier. skjønner ikke helt hva du mente med skrivet her. har ikke noen annen intuisjon enn å si hei.

hilsen
david og melina

Erik Ribsskog

Kl. 2:16am i dag

Ok, så du husker ikke at jeg ringte deg i slutten av 2003, må det vel ha vært, og fortalte at jeg hadde fått trynet ødelagt og at overhørt at jeg var forfulgt av 'mafiaen', og at jeg fortalte at jeg skulle prøve å komme meg til utlandet?

Jeg er litt usikker på om vi skal ha noe særlig korrespondanse osv da.

Jeg husker en gang vi var på Straus blant annet, og en svensk jente som jobba på Rimi, hu som hadde så skeive fortenner, men var pen ellers, som mer eller mindre frivillig måtte bli med på dassen, eller hva det var, hvis jeg skjønte det riktig i ettertid.

Erik Dahl ble i hvertfall ganske sjokka av det her husker jeg.

Det var på den tida jeg var skikkelig overarbeida osv. i Rimi, så jeg fikk vel ikke helt med meg hva som skjedde.

Men det er kanskje like greit å ikke ha noe kontakt, siden vi jobber jo ikke sammen lengre, og når jeg var i sjef i Rimi, så tolererte jeg kanskje mer, å høre at jeg var fjern og guru og veileder og oversjefskonstabel Erik, eller hva det var jeg var.

Og nå, så har jeg jo problemer med, at jeg ikke får noe hjelp fra politiet og myndighetene osv., angående hva som foregår osv., i forbindelse med det her mafia-greiene, og at noen folk skulle skyte meg, på gården til onkelen min, i 2005.

Og siden jeg jo vet at du har en del venner som vel må sies å være kriminelle osv., og siden jeg ikke jobber i Rimi lenger heller, og siden det heller ikke virker som at vi er på bølgelengde, så er det kanskje like greit å ikke ha noe særlig kontakt?

Jeg husker jo en fest jeg var med dere på, hos Alex, fra Rimi, og da hørte jeg dere prata om meg på kjøkkenet, angående det som hadde foregått på Rimi Kalbakken, og det hadde ikke jeg prata med noen av dere om, så det er tydelig at det var ting som det ble prata om, som ikke kom fra meg.

Så hva som foregikk, det vet ikke jeg.

Men det er vel kanskje like greit å ikke ha så mye kontakt, eller hva synes du?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).