Saturday 31 May 2008

Piss fra politiet. (In Norwegian).

Altså, politiet sier ingenting om hva som foregår.

I hvertfall ikke til meg.

Og folk har rett til å få vite hva som foregår.

Det skal være et åpent og demokratisk samfunn.

Så noe er galt, siden politiet ikke sier hva som foregår.

Jeg har overhørt, at politiet bruker meg som 'target-guy'.

Det vil vel da si, at de har noen uro-patruljer, f.eks., i forskjellige byer.

Også sprer de falske rykter, om at jeg er kriminell, eller hva det enn er de sier, sånn at de lokale bandene skal tulle med meg.

Enten for å bli kvitt meg, eller for å ta ned noe lokale bander da.

Eller både og.

Noe sånt mistenker jeg at foregår.

Uansett hva som foregår, så forteller ikke politiet meg noen ting.

Og vi lever i et åpent og demokratisk samfunn.

Både Norge og Storbritannia, er jo vestlige samfunn, som skal være åpne og demokratiske.

Så vil gjerne bare skrive det, sånn at det er klart, at politiet ikke har fortalt meg noe om hva som foregår, i det hele tatt, siden dette startet i 2003.

Og det har heller ingen andre.

Så hva som skjedde det åpne og demokratiske samfunnet, det lurer jeg på, men det er vel bare piss.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det virker som at de tuller med maten jeg kjøper på Tesco, at de kartlegger hva jeg kjøper, de lokale bandene, og tuller med maten min.

Og de har sikkert prøvd på værre ting.

Så hva som foregår, det vet ikke jeg, men det er i hvertfall helt sinnsykt hva politiet driver med, så de har jeg null respekt for.

De gjør ikke jobben sin, de har ikke lov å holde ting som foregår skjult, så hva de driver med, det vet ikke jeg, men de gjør i hvertfall ikke jobben sin.

Så får vi se hva som skjer.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).