Tuesday 27 May 2008

Svar til kommentaren 'Internett er FANTASTISK!!!' (In Norwegian).

1

anbefalinger

Bra!

Internett er FANTASTISK!!!

Skrevet av Ørnulf B. 27.05.2008 kl. 19:11

Og hvem hater det, gutta på ytre venstre som hyllet Stalin (restaurerte), Pol Pot og Mao. Inkvisisjonen drepte 65 på 300 år, kommunister langt over 100 millioner på et halvt hundre år, for å stoppe kjeften på dem som ikke passet inn. Solstad du er for Grunnloven nå??? Den skulle dere fjerne med væpna makt i vår ungdom. Kommunister har aldri likt ytringsfrihet og retten til forsamling. Det er det første de fjerner når de får makt. Vi har oppfattet deg Solstad. Det som gleder meg er at de unge har fått Internet, skapt av Amerikansk kapitalisme.

Da jeg var ung nektet NRK å spille rock, og annen musikk vi elsket, vi måtte lytte utlandet, som de måtte lytte på BBC under krigen for å fnyheter. For vår elite vet hva som bør komme ut det offentlige rom til oss dødelige, og Solstad og hans venner vet hva det er. Jeg hørte nettopp en debatt på Dagsnytt Atten, den bør dere gå på nettet å lytte til. En venn av Solstad gav ham full bakking. Jeg tror 68erne har gått inn i den senile fasen, antagelig var de i den hele tiden.

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Internett er FANTASTISK!!!

Skrevet av cons 27.05.2008 kl. 19:32

Dette synes jeg var en bra kommentar, med mange gode poenger.

Det som er i tillegg, som jeg kommer på, er at nå har kommunistene/overformynderne inntatt internett også.

Så det er ikke sånn at folk får være i fred på internett lengre.

Skal jeg se om jeg finner noen linker:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Online%20trakassering.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/politiet-overvker-og-trakasserer-folk-p.html

"The ability of opponents to utilize computer bulletin boards to pass information and educate people must be met with an active program of disinformation and attack." (Codeword: Cablesplice, 1993)

http://nb.xiandos.info/Politiets_sikkerhetstjeneste

Så det er nok ikke som i gamle dager, at man kunne si hva man ville, uforstyrret, på internett.

Nå har nok Stalin-tilhengerne og 68-erne fått satt igang sine Pol Pot, eller i hvertfall Stasi, metoder her også.

Så får vi se hva som skjer i fremtiden.

For meg virker forresten også Orwell/Animal Farm (noen er likere enn andre), og New World Order (En elite, som kontrollerer massene), å være på linje.

Så om kommunismen og New World Order, egentlig er mye av det samme.

Men 68-erne, de vet nok mer enn de vil ut med, de er vel nesten som en mafia, den generasjonen der, ettersom jeg har skjønt, de bare tuller med sin foreldre-generasjon og den generasjonen som kommer etter dem, synes jeg vel nesten man må si.

Så hva som skjedde på 60/70 tallet, det lurer jeg på, men det var antagelig noe veldig sterk LSD.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/kultur/2008/05/27/536413.html#comments_container

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).