Wednesday 28 May 2008

Krig mot blonde menn? (Se opp Island). (In Norwegian).

Nå ble jeg vekket opp, av noen biler som har kjørt rundt i gatene i Liverpool, og tuta, i en times tid, av noen uforklarling anledning.

Kanskje det er fordi det store Paradise kjøpesenteret åpner i dag eller i morgen, hva vet jeg.

Men det jeg tenkte på da, mens jeg lå å hørte på de bilene som tuta.

Det er om det er noen krig, mot blonde menn, av Illuminati, eller noe, og at mange av de nordiske damene også er involvert?

Altså, for å forklare.

Da jeg jobba på Arvato, så virka det, på grunn av et krigsmonument, som var utenfor Cunard Building, hvor firma holder til, hvor det var et vikingeskip, inne i en søyle, og Lucifer på toppen, og Pluto, dødsguden, stirra på vikingeskipet, så dette kunne man tolke som at 1. og 2. verdenskrig, var en seier i kampen mot vikingenes etterkommere.

Skal jeg se om jeg finner en link til dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/verden-i-krig-betyr-dette-war-memorial.html

Og det som skjedde på Aravato, blant annet, var at det var en norsk jente, Kristine, og en svensk jente, Emelie, som begge virka som var under kontroll, av en ire, eller svenske-ire, i 50-åra vel, som het Michael O'Shaugnessy, eller hvordan det skrives.

Jeg skal sjekke navnet.

Michael O'Shaughnessy.

http://johncons.angelfire.com/blog/

Og han stod blant annet på godfot med senior teamleader, husker jeg, Aidan Tippins.

O'Shaughnessy, hadde jobba på den skandinaviske Microsoft-aktiveringa, lenger enn noen andre, og han var bare der liksom, jeg prata aldri med han, jeg trodde han var homo, på måten han tok på en annen kar som het Erik der, i 2005, fra Trøndelag.

Men men.

Grunnen til at jeg ble skeptisk til O'Shaughnessy, det var, at første eller andre dagen jeg jobba der, da la O'Shaughnessy en brosjyre, for the Swedish Church/the Scaninavian Church, i Liverpool, foran meg, der jeg satt og svarte telefoner for å aktivere Windows, uten og si noe, og mens han gikk forbi meg.





(Jeg fant brosjyren nå, for det var sånn, at det virka for meg, som at jeg ble spionert på, av noen, om det var politi eller local mob, eller hva det var, da jeg flytta/dro til Liverpool, så jeg ville ikke kaste papirene fra jobb, med navn på kolleger osv., i tilfelle det var noen som gikk gjennom søpla, for det var sånn at folk fulgte med på en overalt man gikk, virka det som for meg, en mind-control operasjon da, at politiet, eller hvem det var, sa sånn, ikke gjøre det osv. osv., det var helt sykt, men det er ikke så lett å forklare.

Man ser også at de skriver Scandinavian Church, på forsida, men på baksida, står det Swedish Church, så de har vel ikke helt bestemt seg da.

Men brosjyren er uhøflig, på den måten, synes jeg, iom. at det svenske flagget, står øverst.

Det har jeg hørt klage på, om flagg-lover osv., ved pol-ekspedisjoner osv.

Da har jeg lest i avisa, at det er feil å sette det norske flagget øverst, alle flaggene skal være like høyt.

Så da er den brosjyren uhøflig også.

I følge det, så skulle vel flaggene stått på linje øverst, så jeg reagerte på at jeg fikk en brukt brosjyre, av en 'gubbe' jeg ikke visste hvem var.

Som droppa den mens jeg satt og aktiverte Windows.

Jeg likte ikke at kirka het både Scandinavian Church og Swedish Church.

Og jeg likte ikke det med flaggene.

Og jeg synes det var rart at hun Jill, skulle ha meg til å bo der, nærmest, virka det som, for jeg var ikke helt sikker på henne, hun kjefta/klagde litt uforståelig noen ganger, og kilte meg på sidene og sånne ting, når jeg satt på telefon, noen ganger, og sånn skal jo ikke sjefer gjøre, så jeg synes hun oppførte seg litt rart, og hun var sammen en brite, Craig, så hun burde vel ikke kile en nordmenn da, så jeg hele det greiene med brosjyra var litt rart, og han O'Shaugnessy, jobbet også på Swedish Church, og han likte jeg aldri, så jeg har holdt meg unna der, selv om en av de svenske jentene vel spute om han jobbet der enda, og da hadde han slutta, en gang i 2006 vel, men alikevel.).

Så like etter på, en time eller to kanksje, så dukket Team-Leader Jill (svensk)opp, og hun la merke til brosjyren for Svenska Kyrkan i Liverpool, og sa at der kunne man bo, det hadde hun gjort.

Jeg synes det her virka veldig rart, at han skulle droppe den brosjyren, som ikke var ny engang, foran der jeg satt, og så bare gå videre, en mann jeg i 50/60-åra, som jeg ikke hadde prata med.

Så jeg har aldri vært på Swedish Church.

Han O'Shaughnessy, han var vanlig medarbeider, men jeg hørte noen sa han fikk mye høyere lønn, fordi hans lønnsavtale, var fra da Microsoft aktiveringa var ny i Liverpool, så han fikk mye mer i lønn.

Det var vel en dame som sa det, norsk eller svensk.

Og han Michael, han tok på seg team-leader oppgaver noen ganger, og oppførte seg som om han var en leder, så jeg måtte spørre de vanlige team-leaderne, for å få klarhet i, om han O'Shaughnessy, var vanlig medarbeider, eller ikke, og da kom det fram, at han var vanlig medarbeider, så han hadde altså ikke noe myndighet for å gi ordre eller noe der.

Han pleide ofte å ta med godteri, og kaker, fra the Swedish Church, altså svenskt godteri da, som han ga til alle.

Og han hadde svenske filmer, som han lånte bort til alle.

Jeg var skeptisk til han, helt fra første dagen jeg så han, med det med brosjyren for den svenske kirken, eller skandinaviske kirken, som den også blir kalt noen ganger, så jeg hadde aldri noe med han å gjøre.

En gang, så satt jeg, og Karianne, en norsk dame fra Hedmark, og snakka mellom telefonene.

Men da var O'Shaughnessy på den svenske linja da, var det vel, og han ble helt rød i tryne.

Jeg får ta med hårfarger her, for jeg tror det er en krig mot blonde, fra Illuminati muligens, og både Karianne og jeg har jo blondt hår.

Det samme med hun norske Kristine, og hun svenske Emelie, som begge virket som å være, under kontroll av han her O'Shaughnessy da.

Har jeg kommet på nå i ettertid, det var ikke så lett å skjønne nøyaktig hva som foregikk, og jeg hadde jo problemer i Norge, som jeg prøvde å finne ut av, siden jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av mafia osv.

Så når det dukket opp enda mer problemer på jobb i England, så ble det litt mye, men jeg bestemte meg til slutt, at siden det var så dårlige arbeidsforhold i firma, så kunne jeg kanskje gå til sak pga. dette, så jeg samlet informasjon om hva problemene var, for da tenkte jeg, at da ville dette bringe lys over de andre problemene i firma også.

Men den arbeidssaken, har jeg ikke fått noe hjelp til, av advokatfirma i Norge eller England, under fri rettshjelp ordninger.

Men jeg har ikke gitt opp.

Hun Kristine var jo bare 17 år, eller noe, så hun prata jeg aldri med, for jeg synes hun var så ung.

Hun svarte alltid på telefonen, 'Velkommen til Microsoft, du prater med ho Kristine'.

Så jeg trodde hun hadde bodd i England med familien i mange år, siden ingen norske ville vel ha sagt 'ho Kristine'.

Men da jeg var på byen nå forrige helt, så ble jeg litt full, og chatta med en 19 år gammel engelsk jente, på vei hjem fra byen, og fra hun, så virka det som, at 'ho Kristine', hadde bodd i byen aleine og gått på College, og studert 'fashion'(?)

Så da ringte det noen varselbjeller, fordi hun husker jeg, ved en anledning, gikk bort til han Michael, som om han var faren eller sjefen hennes da, og det var han ikke.

Jeg tenkte at hun bodde med foreldrene sine, så at de hadde kontroll, men det er altså mulig at det ikke var sånn.

Og hun Emelie, er jeg ikke sikker på hvor gammel var, for jeg prata aldri med damene på jobben der, fordi, jeg skjønte jo at det var en politioperasjon, eller lignende, som foregikk, i forbindelse med det her mafia-greiene, så jeg ville ikke bli for mye kjent med damene på jobben, for jeg ville ikke involvere de, i den mafia-saken da.

Så sånn var det.

Men begge var unge, og typisk nordiske, klassisk pene da.

Og begge hadde problemer, husker jeg.

Hun Emelie, hun grein i heisen, og også da hun satt og svarte telefoner, nesten.

Jeg spurte hu en gang, hvorfor hun grein, etter at vi gikk ut av heisen, og da så hun at hun var sjuk.

Og hun Kristine, hu fikk anfall mot kundene på telefonen, og tok samtalene veldig raskt, hun hadde jobba der lengre enn meg, og jeg var veldig overarbeida, de siste månedene, for jeg hadde nesten ikke fridager, for jeg hadde så høy husleie, så jeg måtte jobbe sju dager i uka omtrent, men jeg måtte bare flytte fra det rommet jeg leide i Walton, for de andre som bodde i huset, dreiv med så mye set-ups osv.

Så sånn var det.

Så om Illuminati, eller noen andre, brukte de Kristine og Emelie, til å spionere på meg, av en eller annen anledning da, det er ikke godt å si.

Fordi hun Kristine, satte seg på plassen ved siden av meg, i 5. etg der, i Cunard, i noen uker, i sommerferien 2006, enda det var mange andre ledige plasser.

Og så en dag jeg var litt sliten, så kom jeg til å kikke såvidt på henne da, hun satt jo en meter fra meg eller noe, så jeg åndsa litt, siden jeg var så sliten.

Og da gikk hun bort til Michael, som om han var sjefen/faren hennes, og forklarte om det her da, og etter det, så satt hun ved et annet bord, og jeg prata aldri med henne, siden hun var så ung, og jeg prøvde å ikke engang se på henne etter det, for jeg synes det virka som at hu ble skremt fordi jeg tilfeldigvis så litt i hennes retning, når jeg var sliten, av en eller annen anledning, det var ikke noe spesielt ment.

Og hun Emelie, hun hørte jeg krangla med Michael, om at hun ville ikke sitte ovenfor meg, som det virket som at Michael hadde beordret henne å gjøre.

For jeg var jo bög, skjønte jeg.

Det var kanskje fordi jeg aldri prata med damene der da, ettersom jeg ikke ville involvere noen i det her mafia-greiene.

Men samme det.

Og en gang, i sommerferien 2006, så skulle pluteslig hun Emelie, på ferie, selv om jeg mener å huske, at hun egentlig ikke skulle det.

Og da hun kom tilbake, så virka det som at hu hadde vært i fengsel, eller noe sånt, hun smilte i hvertfall, og var happy da, over å være tilbake, eller hva det kan ha vært.

Og Michael måtte kjøpe en milkshake til henne, på McDonalds.

Så hva som har skjedd, det vet ikke jeg, men hun var et par-tre uker på sommerferie vel.

Og hun norske team-leaderen der, Viviann, hun kjefta så mye på meg, mens jeg svarte telefonene, osv., så det ble ofte til, at jeg satt borte ved hun andre norske team-leaderen, Line, som jugde mye, men var ikke kjefta like mye, og ved siden av hun satt hun Emelie.

Og hun Emelie var veldig pen, så det var ikke så lett å unngå å kikke litt på henne, men jeg prata nesten aldri med henne, pga. det her med at noen i det huset i Walton, spionerte, og spurte meg ut, om noen damer på en fest en gang, de ville ha navna, virka det som.

Og jeg ville ikke involvere noen i det her mafia-greiene.

Det var noe som foregikk i Liverpool, som jeg nå, har kommet til, nok må ha vært en mind-control operasjon, fra politiet da antagelig, hvor de følger deg hele tiden, og prøver å 'fucke' deg opp, de prater bak ryggen din osv, og sier ting som gjør at det skal klikke for deg, bruker venner/familie, som det av operasjonen, osv., sånne ting.

http://xiandos.info/Surveillance,_Psychotronics_and_(Gang-)Stalking_Operations

Så jeg lurer på om jeg er/var, i 'the Slaugtherhouse'.

(Det er litt slitsomt å tenke på det her 'slaughterhouse'-greiene men jeg skal prøver å finne en link:

Ja jeg har lest om dette før, men jeg fant det ikke nå, men det virker som at det er øknonomi, inni bildet, svindel med sedlene, som ikke er bundet opp mot gullet lengre:

What Mr. Rothschild had discovered was the basic principle of power, influence, and control over people as applied to economics. That principle is "when you assume the appearance of power, people soon give it to you."

Mr. Rothschild had discovered that currency or deposit loan accounts had the required appearance of power that could be used to induce people (inductance, with people corresponding to a magnetic field) into surrendering their real wealth in exchange for a promise of greater wealth (instead of real compensation). They would put up real collateral in exchange for a loan of promissory notes. Mr. Rothschild found that he could issue more notes than he had backing for, so long as he had someone's stock of gold as a persuader to show his customers.

Mr. Rothschild loaned his promissory notes to individual and to governments. These would create overconfidence. Then he would make money scarce, tighten control of the system, and collect the collateral through the obligation of contracts. The cycle was then repeated. These pressures could be used to ignite a war. Then he would control the availability of currency to determine who would win the war. That government which agreed to give him control of its economic system got his support.

Collection of debts was guaranteed by economic aid to the enemy of the debtor. The profit derived from this economic methodology mad Mr. Rothschild all the more able to expand his wealth. He found that the public greed would allow currency to be printed by government order beyond the limits (inflation) of backing in precious metal or the production of goods and services.


http://www.the7thfire.com/new_world_order/silent_weapons_for_quiet_wars.htm

Se på Island i dag.

Her har økonomien blitt overopphetet, i årevis, bankene ga kredittkort ut i hytt og pine, husker jeg at jeg leste.

Nå er det nedgangstider, og 20 prosent inflasjon nesten.

Hva har skjedd?

Jo, Illuminati/New World Order, vil ha kontroll over Island også, få dem inn i økonomiske problemer, og gjør damene til horer.

Er det det som er planen?

Var det dette som skjedde i Norge, på slutten av 80 tallet, begynnelsen av 90-tallet, ved nedgangsårene etter jappetiden, at folk fikk så dårlig økonomi, at damene ble lett bytte for diverse Illuminati/New World Order?

Jeg tror i hvertfall at det var noe som skjedde i de åra da, som gjør at vi fikk mye mafia og dritt, på 90-tallet, og at hele greia antagelig var regisert, av Plutokratene, de internasjonale pengespekulantene, som del av en Illuminati/New World Order plan, som ledd av en plan mot blonde folk eller menn.

Så se opp Island!).

At jeg har blitt dømt som at genene mine er 'excess bagage', fra Illuminati/New World Order, jeg har jo blondt hår bl.a. så.

Så derfor, så bruker de en, uten tanke på personens ve og vel, kyniskt.

Jeg hørte en brite, i 30-40-50 årene (Illuminati?), kommentere til en annen brite på samme alder vel, da de besøkte Microsoft-kampanjen, uten at jeg visste hvem de her var.

Han ene briten stusset på hvorfor jeg var der.

Og da svarte han andre, at jeg var der fordi en annen trodde, at da ville jentene bli der lengre.

At jeg roet de ned eller noe da.

Jeg trodde da, at det var for å få nok folk til kampanjen.

Men nå, så tror jeg det var for at de brukte damene som horer, muligens.

For å være litt direkte.

Og jeg lurer på om det kan ha vært noe lignende i Martine-saken, det har jeg skrevet mer om her:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/05/noe-m-vre-galt-i-martine-saken-in.html

Videre.

At det fungerer sånn, at de bygger opp et nett rundt deg, Illuminati, eller mafiaen, eller hvem det er.

Og kontrollerer familie og venner, jobbkolleger osv.

Og så, napper de deg, når de har kontroll.

Noe sånt.

Jeg tror f.eks. broren min, i Oslo, Axel, må ha vært del av et sånt nett, og søsteren min Pia da.

Axel og jeg, vi pleide å gå på studenten, og andre steder, å feste, ikke så ofte de siste årene jeg bodde i Oslo, men kanskje 4-5 ganger i året, eller noe i gjennomsnitt, noen år, noe sånt.

En gang, så ble Axel borte, og da traff jeg fire svenske damer, som var i klynga utenfor Studenten, da stedet stengte.

Så jeg regna med at de hadde vært innpå der, for noen andre norske sa, at de hadde prøvd å sjekke dem hele kvelden, og klagde på meg, for at jeg prata med ei veldig pen ei av dem da.

Hun var fra Stockholm, lyst hår, veldig pen.

Hun hadde på seg sånn gresk kjole/skjørt, så hun så kanskje eldre ut, enn hun var.

Hun hadde ikke noe pupper, men hun var ikke noe barn heller, hun hadde nok anoreksia.

Og jeg trodde hun hadde vært på Studenten hele kvelden, og der er det jo noen og 20 års grense, og hun hadde voksne klær da, ikke olabukse eller noe.

Så det endte med, at jeg tok taxi, med hun og ei annen, til ei venninne av dem, som bodde i Oslo, ei svensk dame, som bodde ved Radiumhospitalet der.

Det var vel fire-fem svenske damer som var der.

Så jeg holdt meg på kjøkkenet husker jeg, for dem oppførte seg litt rart vel, klagde på at piratdrosje-sjaføren hadde kjørt rundt i en time, noen indere, som ikke fant veien.

Så inviterte hu meg, til å legge meg ved siden av henne, når dem skulle legge seg da.

Og så lata hu som at hu sovna.

Så jeg prøvde å få litt liv i hu, for hun var veldig pen, og lå der bare i trusa, men hun lata som om hun sov, eller om hun sov om hun var dopa, jeg vet ikke.

Men jeg måtte gi opp.

Men de stod opp før meg, de damene, og da prata dem, om hva som hadde skjedd dagen før.

Og da sa hun, at 'jag måtte eta noen sånn äcklig leverpostei', eller noe lignende.

Det var sånn leverpostei på boks, fra stabburet, den gule boksen.

De sa de inne på kjøkkenet, mens jeg lå i stua.

Så om dem hadde fått beskjed hva dem skulle gjøre.

Det virka nesten sånn.

Så om de blonde damene, og andre damer, er under kontroll av noe mafia?

At det er en krig mot blonde menn, for å få de i opp i stry, fra noe Illuminati/New World Order opplegg?

Som vanlig, når jeg skriver om sånt her, så skriver jeg bare hva jeg tenkte på, når jeg våkna, i dag av de bilene som tuta, i dag morges, eller formiddag, for å være korrekt.

Så jeg skal ikke si det hundre prosent sikkert, at det er sånn her.

Men, jeg vil kanskje gi et lite varsko, om at det kan være sånn her.

Hvis ikke alle er mafia by now, da.

Det er jo mulig.

Og at jeg bare driter meg ut, og at folk vet det her fra før.

Men vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).