Tuesday 27 May 2008

Svar til kommentaren 'Ironi?' (In Norwegian).

2

anbefalinger

Bra!

Ironi?

Skrevet av HKH 27.05.2008 kl. 15:50

Vil Dagbladets nettutgave være så vennlig å fjerne kommentarsystemet under denne artikkelen? Makan til respektløshet! Kan dere virkelig ikke ta til dere Dag Solstads betimelige kritikk, i stedet for å gjøre ham til narr, ved å fjerne muligheten til kommentering av alle deres fortidige og fremtidige artikler?

Jeg kan tilby dere et perspektiv på Dagbladets samfunnsrolle som en stor medieaktør og dermed oppdrager:

Hvordan tror dere lærere føler det å bli hetset for å utføre dårlige tjenester mens det finnes sterkere konformiterende samfunnskrefter i mediehverdagen som utviser manglende innsikt i dette faktum ved å bidra til forsøpling av det offentlige rom gjennom såkalte "nettdebatter"?

Vet dere hva begrepet "sosialisering" betyr?

Inntil selvinnsikten vises: Faen ta dere! Hardt bakfra! 24/7. It's been a hard days night. Let love rule. And for that you suck.

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Ironi?

Skrevet av cons 27.05.2008 kl. 20:17

Ja denna ytringsfriheten, denna ytringsfriheten.

Det er bra oss kamerata fortsatt har minnene om Pol Pot, sånn at vi har noe å tenke på, når dagene blir tunge.

Dissa nettdebattene og demokratiet, det er en uting, rett og slett, det hører ikke noe sted hjemme i vårt fine, moderne, nye verdensordnings-samfunn.

Så detta tullet med ytringsfrihet, og la folk si hva de mener, det får det søren meg bli slutt på her, eller så mister vel vi plutokrata kontrollen på slavene våre her, og da blir det ikke noe gøy, hvis vi ikke kan ha det litt artig i skjulet.

Så det er helt sikkert.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/kultur/2008/05/27/536413.html#comments_container

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).