Saturday 28 June 2008

Er det riktig at Märtha har kongeblå kjole når hun har solgt prinsessetittelen sin som en h*re? (Pluss mer om e-post sendt til Slottet). (N).

OMSTRIDT: Prinsesse Märtha Louise vekker oppsikt på ny. Denne gangen skal hun ha samlet et knippe barn helt ned til 12-årsalderen på engleskolen. Dette bildet er fra i fjor, da Märtha presenterte første bind eventyrsamlingen «Eventyr fra jordas hjerte» på Litteraturhuset i Oslo.
Foto: SCANPIX

«Dette opplegget her er ganske spekulativt»

Märthas englebarneskole vekker reaksjoner.

SOL GABRIELLE LARSEN, RUNE MIDTSKOGEN, RAGNHILD AVDEM FRETLAND, CHRISTINE SPERSRUD HAUG, EIVIND KRISTENSEN





http://www.kjendis.no/2008/06/28/539468.html

Jeg har skrevet tidligere, at jeg tror det må være noe galt med Kongehuset.

Her fra denne Dagbladet-artikkelen, så dukker det opp en del feil jeg synes det burde være lov å sette et spørsmålstegn ved.

Feil 1:

Märtha har en kjole i kongeblå farge, enda hun har sagt fra seg prinsessetittelen sin, for at hun skal ha lov å tjene penger på å fortelle eventyr om prinsessen på erten, og drive engleskole, og skjemme ut landet og kongehuset, må man vel si, selv om Märtha kanskje ikke er oppegående nok til å skjønne det selv.

Her burde noen ha strammet opp Märtha.

Kongen og Dronningen skylder på at de har gitt henne en fri oppdragelse.

Men det er tydelig at her har Kongen og Dronningen mislykkes med oppdragelsen, synes jeg man må kunne si.

Feil 2:

Prinsessen, eller riktigere sagt, ex-prinsessen, har blitt døpt Märtha, enda hun er født og oppvokst i Norge, og i det minste har vært norsk prinsesse.

Her er det tydelig at noe er feil, når noen norske har svenske bokstaver i navnet sitt.

Her er det nok noe lureri som har foregått.

Hm.

Feil 3:

Dette er vel ikke noe feil i seg selv akkurat, men jeg har skrevet et brev, og senere en e-post, til Kongen, adressert til Slottet, hvor jeg tar opp noen av problemene i Kongehuset i dag:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/e-post-til-slottet-10-juni-2008-in.html

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).