Friday 27 June 2008

Har du medlemskort? (In Norwegian).

Jeg jobbet jo, et par år, på OBS Triaden, i Lørenskog, del av Forbrukersamvirket, på begynnelsen av 90-tallet.

Det het Matland, da jeg begynte der da.

Men det var egentlig kjøpt opp av Forbrukersamvirket/NKL, de bare ventet til like før jul, med å omprofilere, til OBS da.

På OBS, så var de veldig 'hyppe' på, at vi skulle 'pushe' sånne medlemskort.

Jeg satt jo i kassa, for jeg trengte jobb i et friår jeg hadde fra skolen, for å prøve å spare opp noen penger osv.

Og da måtte vi alltid spørre, 'Har du medlemskort'.

Og hvis ikke, så måtte vi gi de brosjyre for medlemskort.

Så om det her var noe kommunist-kartotek virksomhet, av folka i Norge på noen måte?

For å si det litt flåsete.

Men hvis det er en link mellom NKL/Coop og kommunister, for eksempel, kan ikke dette meldemskartoteket, misbrukes, til å spionere på folk, av f.eks. undergrunnsnettverk, tilknyttet arbeiderbevegelsen/kommunistene?

Jeg sier ikke at det er sånn, men jeg lurer litt da.

Så får man håpe det er i orden.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).