Thursday 26 June 2008

Viktig å ikke glemme at Giske også er de mongloides Partyminister. (In Norwegian).

0

anbefalinger

Bra!

RE: Du er fet azz!

Skrevet av cons 26.06.2008 kl. 14:26

Jeg fikk en e-post fra Dagbladet, om at det var dukket opp et svar her nå, men det ser det ut som at har blitt sletta.

Men jeg vil gjerne benytte anledningen til å presisere det jeg skrev ovenfor, om at det er viktig, å ikke glemme, at Giske også er de mongloides Partyminster.

Så dette synes jeg Giske burde ta til seg, og benytte anledningen til å kontakte Dissimilis og høre om de vil være med på Øya-festivalen.

Skal jeg se om jeg finner ut når det er.

Kanskje jeg skal ringe Giske, eller en av håndtlangerne hans, og foreslå det.

Vi får se.

Såpass raus synes jeg i hvertfall Giske kunne være, når han har driti seg på den her måten, og heller drar på Aker Brygge enn å dra på Dissimilis, enda når noen nevner ordet festival, så dukker Giske opp og er Partyminister med en gang.

Så det synes er feil, det er ikke riktig, at Arbeidspartiets hoved-edderkopp, bare skal være de pene kvinnelige artistenes Partyminister, han må også huske at han også er de mongloides Partyminister.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om årets Øya-festival, seinere i sommer:

'Øyafestivalen 2008

Øyafestivalen 2008Stor musikkfestival som har sitt festivalområde i Middelalderparken i Gamlebyen i Oslo. Årets festival finner sted fra tirsdag 5. til lørdag 9. august. Dette er en av de største misikkbegivenheter i Oslo. '.

http://www.oslosurf.com/innhold/00000248.shtml

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.kjendis.no/2008/06/25/539193.html#comments

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).