Wednesday 25 June 2008

Staten driver å tuller med tante Ellen. (In Norwegian).

Nå kom jeg på noe bestemor sa på telefonen her om dagen.

Og det var, at tante Ellen, som er født og oppvokst i Norge, og som har en far, som har vært rådmann, i lofoten osv., og advokat under landsvikrettsakene, like etter endt utdannelse osv., og kontorsjef i Sætre kommune, i Hurum osv.

(Det er bestefaren min, Johannes Ribsskog, som døde i Spania på begynnelsen av 80-tallet).

Så skal ikke datteren hans få arbeids og oppholdstilatelse i Norge.

Enda hun bodde i Norge til hun var i 20-åra vel.

Og gikk på noe forsøksgym og var hippie i slottsparken, på 60/70-tallet osv.

Jeg tror hun kanskje traff noen usunne folk inne i Oslo, og at det kanskje var derfor at hun flytta til Sveits, det er mulig.

Men i hvertfall, moren hennes, bestemor Ingeborg, bor jo i Nevlunghavn, like ved, og hun har en mann, eller samboer, fra Oslo, som heter Diderik, som hun har flytta sammen med, til Stavernveien osv.

Selv om det visstnok var mye støy fra biler osv., så det er kanskje noe som tærer på dem da, siden dem ikke får sove om natta.

For jeg husker det, fra da jeg jobba som butikksjef på Rimi Kalbakken, og det var problemer med lureri fra distriktsjefen osv., samtidig med at det var vel noe man kan kalle bakholdsangrep, eller angrep bak ryggen, fra diverse assistenter osv. der.

Da husker jeg, at da hørte jeg støyen, fra bilene i Waldemar Thranes gate om natta.

Og spesiellt et sånt kumlokk osv., som ikke var satt ordentlig på plass, så det bråka hver gang en bil kjørte over det.

Men sånt kan være fordi, at de problemene på jobben, tærer på en, på en måte.

Så da er man mer var for sånn støy fra biler utenfor osv.

Så kanskje det kan være noe slikt, at problemene med oppholds- og arbeidstilatelse osv., gjør at man bli var for støy fra trafikk osv.

Så var det noen som hadde knust et vindu hos dem og.

Så det var vel ikke så kult.

Men jeg skjønner ikke at folk som har norsk familie, og er født og oppvokst i Norge, og har slekt fra Flatanger, og er i slekt med Bernhof Ribsskog osv., også skal ikke tanta mi få lov å bo og jobbe i Norge, fordi hun har bodd i Sveits, på 80- og 90-tallet osv.

Det synes jeg var litt rart.

Men det er vel mye som er rart.

Så sånn er det vel.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).