Sunday 29 June 2008

Nå prøvde jeg å ringe Flums/Gabrielsen på mobil. Så ringte han tilbake. (In Norwegian).


Nå ringte han Gabrielsen da.

Han sa, at han jobbet i Rimi, Stabburet og styret i Wikimedia Norge. (I tillegg til Telsys da, som det står på hjemmesiden hans).

Han sa, at han hadde skrevet, dette med at Orkla Foods ikke ønsker at jeg skrev på Wikipedia, som privatperson, og ikke som ansatt i Stabburet, eller som Wiki admin.

(Han hadde ikke blitt instruert av Orkla Stabburet, men skrevet det som privatperson, basert på hvordan han kjente Stabburet-systemet, sa han).

Han hadde informert ledelsen i Stabburet, i ettertid, sa han.

Han ville vite om problemene mine med myndighetene osv., og sa at faren hans hadde vært statsråd, så han kjente mye til dette med myndighetene osv.

Og dette han hadde skrevet på hjemmesiden sin:

'John Cons: Kan du lese dette så er jeg like i hælene på deg.'.

Dette var ment, for at jeg skulle ta kontakt.

Jeg sa, at hvis man vil ha kontakt med noen, så får man heller ringe eller noe.

(Da kunne han vel ha skrevet, 'John Cons: Hvis du leser dette, så ring meg'.).

Så det er mye rart.

Jeg sa jeg trengte litt tid til å fordøye det som ble sagt i samtalen så skulle jeg bestemme meg ang. hva jeg skulle gjøre.

Jeg sa jeg oppfattet dette med Orkla som et sensurforsøk, og at jeg har sendt det, sammen med noen andre klager, til en av grunnleggerne av Wiki, i USA.

Og at dette stod på bloggen, hvis han var interessert i hva det stod.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).