Sunday 22 June 2008

Sånn som jeg skjønner det. (In Norwegian).

Sånn som jeg skjønner det, så var det noe slags mafia, som kan være internasjonal, som dreiv å tulla med meg før.

(F.eks. da Christell skulle ha meg til å bli med ut på balkongen å røyke, jula 94, så var det muligens et set-up fra noe mafia, for at de ikke ville at jeg skulle få kontroll på livet mitt.

Siden jeg hadde slutta å røyke, et års tid tidligere.

Samme julen 95, var det vel, da sa Christell, at jeg burde få meg bil, da fikk jeg sikkert masse venner, eller dame, eller hva det var hun sa.

Så jeg lurer på om det er noe sånn, at noe mafia, ikke vil at jeg skal få kontroll på livet mitt.

Eller at det var sånn, men at de har blitt tatt ned, eventuelt, i forbindelse med det som har skjedd de siste åra).

Men nå, nå virker det som at det er politiet, som driver å tuller med livet mitt, og ikke vil at jeg skal få kontroll.

Da bare viser jeg til det som står på bloggen min, om at alle tuller med rettighetene mine og ingen vil fortelle meg hva som har skjedd osv.

Det er vel egentlig to sider av samme sak dette, mistenker jeg.

Politi og mafia.

Noe New World Order sak.

Og det at jeg ikke skal vite hva som foregår, er vel del av noe cover-up da, fra noen kurrupte New World Order myndigheter.

Noe sånt.

Men uansett.

Uansett hvem som tuller med meg, så blir det ett fett for meg.

Ingen, hverken mafia eller politi, har noe rett til å tulle med mitt liv, og mine rettigheter.

Hvis jeg finner ut hvem det er som tuller, og får kontroll på livet mitt, så er det ikke umulig at de her vil komme til å angre på det.

Jeg har hørt, av en norsk-amerikaner, som sier at hvis noen tuller med livet ditt, så har du en moralsk rett til å drepe dem.

Og jeg vil ikke se bort fra at det kan være riktig.

Bare så jeg har sagt fra om det, sånn at disse tullebukkene og de andre tullingene, hvem de nå er, er klar over dette.

Sånn at det ikke er noen misforståelser.

Så får man håpe det er i orden.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).