Sunday 29 June 2008

Mer om hvordan jeg tolker hva Gabrielsen/Wiki-admin Flums, sa i telefonsamtale i går. (In Norwegian).

Som jeg skrev i en blogg-post i går.

Så er det jo sånn, at jeg pleier noen ganger å si, etter et møte, eller telefonsamtale, at jeg trenger litt tid på å fordøye det som ble tatt opp i møte, av ny informasjon, før jeg bestemmer meg, hva jeg skal gjøre videre.

For noen ganger, så surrer jo hva som ble sagt i møter osv., det surrer jo litt underbevistheten da.

Og nå tenkte jeg på noe Gabrielsen sa i telefonsamtalen i går.

Og det var, at han hadde lest på bloggen min, at jeg hadde skrevet, at jeg var forfulgt av mafia, i England (også), sa han, at jeg hadde skrevet.

Jeg husker ikke alt jeg har skrevet, men noen ganger skriver jeg hvordan jeg tror, eller mistenker at ting kan være også.

Men Gabrielsen sa dette på en måte, som at han skulle gjøre et poeng av det.

At han latterliggjorde meg litt, vil jeg si.

Han hadde problemer med å ta meg seriøst, sa han først.

Ok, men nå er det sånn, at ingen har forklart meg noe om noe mafia-greier, jeg vet bare det jeg har lest i avisene.

Så jeg skjønner at det morsomt å ha det artig på folks bekostning, som ikke vet om dette 'smart-ass' opplegget, som folk har drevet med i Norge, i det siste.

Jeg vet ikke hvorfor folk ikke forteller om mafia-ting til meg, men det kan ikke jeg gjøre noe med, uansett, hva folk forteller til meg, det er opptill andre folk, og ikke meg å bestemme.

Så at jeg skal bli latterliggjort, for hva andre gjør, eller ikke gjør, det synes jeg er litt rart.

Men sånn jeg tolker det Gabrielsen sa da.

Så er det ikke mafia da, som tuller med meg i England.

Mafia er det som tulla med meg i Norge da.

Som sikkert er tatt ned nå da, på måten Gabrielsen pratet.

De som tuller med meg i England, må vel da være politiet da.

Så er det sikker noe lokal mob, i Liverpool, som er uavhengig av den her mafian da, hvem nå de er.

Noe sånt kanskje.

Så det er tydelig at Gabrielsen vet hva som foregår.

Sånn tolker underbevistheten min, måten han gjorde et poeng av dette, at jeg hadde skrevet at jeg var forfulgt av mafia i England.

Men jeg beklager at jeg ikke er så inne i det her mafia-greiene.

Jeg skulle gjerne lest mer om det i avisa f.eks.

Men når myndighetene og journalistene sensurer virkeligheten, og ingen forteller meg hva som foregår, så er det ikke så mye jeg kan gjøre med det egentlig.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).