Wednesday 24 October 2007

Heltidsansatt

Innlegg: 326
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep


Ja jeg skjønner hva du mener og er fosåvidt enig, men har det slått deg at det kanskje ikke er marked for grandiosaen i Sverige ?



Av våre produkter på Korni som omfatter 3 sorter knekkebrød, 3 sorter kjeks, vanlig flatbrød og flatbrød med smak ( hvitløk, chili, pesto, (løk er desverre borte[IMG][/IMG] )så finner du ikke de med smak i butikkhyllene i Norge for det er ikke marked for det, desverre.


Ja, nå synes jeg diskusjonen går litt i ring her.

Fordi dette mener jeg å ha vært inne på før.

At i såfall må det et av verdenshistoriens merkverdige sammentreff.

Som sagt, at Norges mest populære middag, skal være Sveriges mest upopulære.

Da må det være noe galt noe sted.

Enten det, eller så må det være, som nevnt, en stor biologisk forskjell på smaksløkene hos nordmenn og svensker.

Og det er jo nabofolk, så det er egentlig veldig usannsynlig, vil jeg tro.

Jeg hadde skjønt hvis Pizza Grandiosa Orginal, hadde solgt f.eks. litt mindre i Svergie enn i Norge.

Men hvis de ikke vil ha Norges mestselgende produkt, og i stedet vil ha Norges f.eks. 418. mest solgte produkt da, Big One, istedet.

Det blir som om i Sverige så skulle ikke Coca Cola AB selge Coca Cola da, bare Coca Cola light, Tab Extra, Coca Cola med kaffe, og Coca Cola med sitron osv.

Men at det var ikke noe marked i Sverige for Coca Cola.

Min påstand er at, siden Pizza Grandiosa Orginal, er Norges mest ettertraktede produkt salgsmessig, så må det være noe galt et eller annet sted, hvis det er ikke er noe marked for den i det hele tatt i Sverige.

Jeg skjønner det hvis det er variasjoner mellom landene.

Men at en middag skal være mest populær i et land, og minst populær i et annet land.

Da må det være en ordentlig grunn for det, annet enn at 'det ikke er noe marked for den i Sverige'.

Det må være en bedre forklaring enn det mener jeg.

Jeg tror jeg kan mer eller mindre slå fast at da må det være noe galt.

Men hvis noen har noen ideer om hva dette kan komme av, så kom gjerne med tilbakemeldinger på det.

Redigert: 24/10/2007 kl 22:12 av cons

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).