Tuesday 30 October 2007

Heltidsansatt

Innlegg: 337
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Rart det der med kjente artister og mysteriet bak mange's død.

Hørt mange varianter av Jim Morrisons død, det har vært spekulasjoner rundt både Hendrix, Janis Joplin og Brian Jones.

Den som har engasjert meg mest av alle er "mystikken" bak Felix Pappalardis død. F. Pappalardi var bassist i Mountain samt producer for en rekke kjente artister.

Han og var heroinist og det verserte lenge rykter om overdose og at Leslie West (gitaristen i Mountain) ga ham dødsdosen.

Men etter mange år fant jeg en artikkel på nettet hvor det kom frem at hans kone Gail Collins (låtskriver for Mountain) hadde skutt ham.

Dette kom og frem under en konsert jeg var på hvor Leslie West hyllet F. Pappalardi og sa " Do never buy your wife a gun"


Det var kanskje litt rart at det ikke ble sagt at han hadde blitt skutt med en gang da.

Uten at jeg kjenner noe til den artisten fra før.

Men det jeg kom på, er at det må jo være praktisk med herion, hvis det er noen som ønsker å kontrollere andre mennesker.

Man trenger bare å gi de heroin en gang vel, så er de avhengige.

Også gjør de alt for å få mer av det.

Og hvis dem som har dem under kontroll vil bli kvitt dem, så er det bare å gi dem en sprøyte med ekstra rent heroin, så sier alle at dem har tatt overdose.

Så det må jo være praktisk for de krimelle og de andre i underverdenen med heroin.

Ikke at jeg kjenner noe til det i detalj, men jeg kan vel nesten forestille meg at man har mye moro.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).