Monday 22 October 2007

Ja og mens jeg kommer på Rimi-ting da.

Eks Rimi-butikksjef Magne, sa jo også at Johannes Hagen i Hakon/Ica gruppen da.

Han sa også at Johannes Hagen hadde ingått en form for veddemål med sin kollega i Rema da.

Han Johannes Hagen hadde ingått et veddemål på at Rimi alltid skulle ligge lavest i pris på Pizza Grandiosa.

Detta sa vel Magne til meg her på begynnelsen eller midten av 90-tallet.

Men det er klart at, når det blir så mye om Pizza Grandiosa, så kommer man på sånne ting og.

Så det kunne jo vært artig og interessant, hvis noen har noe kjennskap til de prisene, og høre om Rimi eller Ica (eller hva dem heter nå, det er et par år sida jeg var i Norge).

Om Rimi eller Ica forsatt ligger under i pris på Grandiosan i forhold til Rema.

Eller om dem kanskje har avslutta veddemålet.

Så det hadde vært en artig informasjon, om noen hadde vist noe om det her.

Det er værtfall sånn jeg husker at han Magne sa det da, og det var jo ikke så ofte man fikk høre nyheter fra hva topp-ledelsen i firma dreiv med, så det tror jeg festa seg ganske bra i hukommelsen og underbevistheten osv, så jeg mener å huske at det var sånn her han sa det.

Men hvis noen andre veit noe mer om dette, så hadde jo det vært artig å høre mer om hvordan det ligger ann nå.

Bare for å ta med en anekdote til mens jeg er i farta.

Redigert: 23/10/2007 kl 03:01 av cons

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).